Home Vesti
Akon: Lady Gaga radi na "ludim novim pesmama"

Akon: Lady Gaga radi na "ludim novim pesmama"

23.04.2010. 09:00h 2 5

Iako je Gaga trenutno na svetskoj turneji i u sred snimanja sledećeg spota za pesmu 'Alejandro', nalazi i vremena da radi na pesmama za sledeći album...

Kako prenosi Vibe.com, Akon, šef Gagine izdavačke kuće, kaže da se sprema na put u Evropu, da bi se sreo sa Lady Gagom i muzičarima koji i tokom njene turneje rade na novim pesmama za sledeći Gagin album.

"Ona snima i dok je na turneji. Spremam se za let u Evropu, da bi zajedno radili na nekim pesmama, jer nju na turneji prati autobus u kojem se nalazi studio. Neke pesme koje sam imao priliku da čujem će biti potpuno lude. Ona postaje sve veća i sve bolja."

Akon takođe kaže da pevačica radi sama, i da joj često nije potreban njegov savet: "Na kraju, sve što ja radim jeste to da preslušavam i odobravam njene nove pesme. Ona ima druge producente koji rade sa njom, i zajedno proizvode neverovatno dobre snimke. Najlepše od svega jeste to što ona vrlo precizno zna šta na kraju želi da dobije, a to čini moj posao mnogo lakšim."

Još uvek nema zvaničnih informacija o datumu objavljivanja, naslovu ili drugim detaljima u vezi naslednika albuma "The Fame (Monster)".

Izvor: MTV.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
LaDy.GaGa.FANNN
LaDy.GaGa.FANNN 23.04.2010 15:41 +3

♥ Lady GaGa ♥ najjachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa c[x

Odgovori: 0
melissa_Perry_Germanotta
melissa_Perry_Germanotta 23.04.2010 13:15 +4

♥ Lady GaGa ♥

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena