Home Vesti
Američki novinari: zabavljačica godine je Lady Gaga

Američki novinari: zabavljačica godine je Lady Gaga

20.12.2011. 15:15h 0 3

Glasalo 135 organizacija udruženja Associated Press...

Kako javlja magazin Billboard, posle ove godine koju je obeležila svojim ekstravagantnim putovanjima po svetu i neumornom borbom za toleranciju, Lady Gaga je od strane udruženja Associated Press proglašena za "Zabavljačicu godine" (Entertainer of the Year). U procesu dodele nagrade glasalo je 135 novinskih organizacija koje su članice poznatog udruženja, a pitanje je bilo - koja osoba je imala najviše uticaja u svetu zabave i kulture u prethodnoj godini.

Peačica je u svom saopštenju, koje je potpisala kao "Mother Monster", rekla da je "zahvalna i počastvovana time što je od udruženja Associated Press dobila ovu prestižnu nagradu", i dodala:

"Izražavam svoju najdublju zahvalnost radio i TV stanicama i novinarima koji su me podržavali tokom prethodnih godina, i koji sada preko mene podržavaju najveću ljubav mog života: moje fanove. Hvala vam što ste verovali u 'Born This Way'. Nastavite da pomerate granice show businessa."

Kako dodaje Billboard, Lady Gaga je u takmičenju za ovu godišnju nagradu "za dlaku" pobedila ispred  drugih osoba - samo tri glasa manje je dobio nedavno preminuli osnivač kompanije Apple, Steve Jobs, a visoko su se kotirali i Taylor Swift, Charlie Sheen, Adele i glumačka postava najnovijeg filma iz "Harry Potter" franšize.

Zvanično saopštenje udruženja Associated Press možete da pogledate na sajtu udruženja ili, u kraćoj verziji, na AP YouTube kanalu.

Izvor: billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.10. Sub Belgrade Banging Birthday
Mikser House, Beograd
25.10. Sub 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
26.10. Ned 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
27.10. Pon 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda