Home Vesti
"Bad Romance" – potpuno nova Lady Gaga

"Bad Romance" – potpuno nova Lady Gaga

12.11.2009. 05:20h 11 6

Iako je bio najavljen za ponedeljak, dugo očekivani novi spot Lady Gage doživeo je premijeru u utorak na LadyGaga.com, i prema prvim reakcijama, čekanje se isplatilo...

Reditelj Francis Lawrence (koji je već radio sa Britney, Justinom, Gwen i Shakirom) doneo nam je spot u kojem se vidi mnogo sjajnih kostima, nešto golotinje i jako zanimljiva koreografija.

Osim toga, u spotu se vidi i Gaga bez šminke (i odeće) kako peva direktno u kameru, a niz lice joj curi jedna usamljena suza. Žena se potpuno 'ogolila', Gaga kakvu retko viđamo!

A i radnja je zanimljiva i prilično simbolična. Na početku je pevačica okružena likovima iz svojih prethodnih spotova. Ali, onda Gagu otmu i pretvore u nešto sasvim novo, jako seksi, ali i pomalo zastrašujuće - pojavljuje se Fame Monster, njen novi alter ego na nadolazećoj turneji i novoj verziji albuma.

U prošlonedeljnom razgovoru za MTV, Gaga nije želela da otkrije previše detalja o novom spotu, ali je o režiseru rekla: "Znala sam da mogu da mu predložim svoje najčudnije, najluđe ideje. i da će on znati da ih pretvori u nešto što će publici biti razumljivo i zanimljivo."

Neki smatraju da je sa ovim spotom Gaga najavila zaokret u svojoj karijeri, a većina se slaže da se ovakvi spotovi, na žalost, jednostavno više ne prave...

Spot možete pogledati ovde.

Izvor: mtv.com, via MTV.com.hr

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
BiebeR=ka**95**
BiebeR=ka**95** 26.03.2010 15:48 -2

Strasnoooooooooo znaci ruzna je a i gadno pewa odwratno brate ju

Odgovori: 1
LaDy.GaGa.FANNN
LaDy.GaGa.FANNN 30.07.2010 22:36 +1

jao tesi se :d

Odgovori: 0
IloweJoeJonas
IloweJoeJonas 08.03.2010 17:17 +1

Aaaa pa pesma je extra a i spot nisam neki zheshci njen fan ali je ono ok..neki put stw mal0 pretera ali 0n0 cool je..:DDD...msm da spot ne traba komentarisati..gowori wishe od 1000 rechi..msm tipichno za nju..

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.10. Sub Belgrade Banging Birthday
Mikser House, Beograd
25.10. Sub 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
26.10. Ned 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
27.10. Pon 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda