Home Vesti
Beyoncé iznenadila fana Skype pozivom…

Beyoncé iznenadila fana Skype pozivom…

22.04.2012. 00:00h 1 7

...poljski producent Radzimir Debski pobedio na remiks takmičenju, ali definitivno nije očekivao da će mu se sa druge strane ekrana pojaviti - Bey lično.

Kako smo vam preneli u februaru, Beyoncé je u saradnji sa servisom SoundCloud objavila veliki remiks konkurs - pozvala je producente iz 25 zemalja da pošalju svoju verziju njene pesme "End of Time", a pobednički remiks će biti uvršćen u specijalno izdanje njenog aktuelnog albuma "4" na kojem će se pojaviti i remiksi poznatih producenata.

Među 3000 pristiglih remiksa, koji su do sada preslušani 1,65 miliona puta, izabran je pobednik (u prvom krugu su odlučivali glasovi i lajkovi publike, u drugom je selekciju obavila Isabella Summers iz Florence + the Machine, a na kraju je konačnu odluku donela Beyoncé) - u pitanju je Radzimir Debski iz Poljske, koji objavljuje pod svojim producentskim imenom Jimek.

Ali, zabava tu tek počinje - Beyoncé je rešila da se i lično zahvali pobedniku na uspešnom remiksu, a, kako piše MTV News, Jimek nije znao šta ga je snašlo (a vi biste kao znali da vam "zazvoni" Skype i sa druge strane se pojavi Beyoncé?) - mladi producent je u jednom trenutku u toku razgovora rekao da "mora da sedne", i da nije siguran da mu se ovako nešto zaista uopšte i događa. Nije ni čudno - zbog razlike u vremenskim zonama, očigledno je probuđen u pola noći, ali ga to na kraju nije sprečilo da popriča sa pevačicom, čiji tim je sve to uredno zabeležio - video snimak njihovog razgovora možete da pogledate ovde.

Dakle, na specijalnom izdanju albuma "4" remiks pesme "End of Time" će potpisati Jimek (a sledi mu i nagrada od 4000 dolara) - premijera novog Beyoncé remiks izdanja se očekuje 24. aprila na servisu iTunes.

Izvor: popcrush.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
I Love Pop
I Love Pop 22.04.2012 17:44 0

Blago njemu

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena