Home Vesti
Beyoncé iznenadila fana Skype pozivom…

Beyoncé iznenadila fana Skype pozivom…

22.04.2012. 00:00h 1 7

...poljski producent Radzimir Debski pobedio na remiks takmičenju, ali definitivno nije očekivao da će mu se sa druge strane ekrana pojaviti - Bey lično.

Kako smo vam preneli u februaru, Beyoncé je u saradnji sa servisom SoundCloud objavila veliki remiks konkurs - pozvala je producente iz 25 zemalja da pošalju svoju verziju njene pesme "End of Time", a pobednički remiks će biti uvršćen u specijalno izdanje njenog aktuelnog albuma "4" na kojem će se pojaviti i remiksi poznatih producenata.

Među 3000 pristiglih remiksa, koji su do sada preslušani 1,65 miliona puta, izabran je pobednik (u prvom krugu su odlučivali glasovi i lajkovi publike, u drugom je selekciju obavila Isabella Summers iz Florence + the Machine, a na kraju je konačnu odluku donela Beyoncé) - u pitanju je Radzimir Debski iz Poljske, koji objavljuje pod svojim producentskim imenom Jimek.

Ali, zabava tu tek počinje - Beyoncé je rešila da se i lično zahvali pobedniku na uspešnom remiksu, a, kako piše MTV News, Jimek nije znao šta ga je snašlo (a vi biste kao znali da vam "zazvoni" Skype i sa druge strane se pojavi Beyoncé?) - mladi producent je u jednom trenutku u toku razgovora rekao da "mora da sedne", i da nije siguran da mu se ovako nešto zaista uopšte i događa. Nije ni čudno - zbog razlike u vremenskim zonama, očigledno je probuđen u pola noći, ali ga to na kraju nije sprečilo da popriča sa pevačicom, čiji tim je sve to uredno zabeležio - video snimak njihovog razgovora možete da pogledate ovde.

Dakle, na specijalnom izdanju albuma "4" remiks pesme "End of Time" će potpisati Jimek (a sledi mu i nagrada od 4000 dolara) - premijera novog Beyoncé remiks izdanja se očekuje 24. aprila na servisu iTunes.

Izvor: popcrush.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
I Love Pop
I Love Pop 22.04.2012 17:44 0

Blago njemu

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.10. Sub Belgrade Banging Birthday
Mikser House, Beograd
25.10. Sub 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
26.10. Ned 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
27.10. Pon 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda