Home Vesti
Beyoncé - privatno

Beyoncé - privatno

07.04.2012. 16:00h 0 6

Pevačica otvorila Tumblr stranicu na kojoj objavljuje fotografije "iza scene", a konačno je postala i deo Twitter zajednice - plus, saznajemo da je ime za ćerku Blue Ivy inspirisano hrvatskim ostrvom Hvar...

Beyoncé je otvorila svoju Tumblr stranicu na kojoj je počela objavljuje fotografije iz privatnog života. U delu o kome priča o sebi, pevačica je napisala: "Ovo je moj život, danas, tokom godina… Viđen mojim očima. Moja porodica, moja putovanja, moja ljubav. Ovo je mesto na kojem ću to sve podeliti sa vama. Kako se ja razvijam, tako će rasti i ova stranica. Sve vas voli Beyoncé."

Među fotografijama možete da vidite pevačicu u intimnom okruženju sa sestrom Solange i njenim sinom Danielom Juelzom, mužem Jay-Zijem i drugim članovima porodice. 

Jedan od video klipova na blogu je snimak Beyoncé na poznatom hrvatskom ostrvu Hvar - navodno, tada je bila oduševljena drvetom za koji je mislila da je plavi bršljan (Blue Ivy), što ju je inspirisalo da tako nazove svoju kćerku.

Takođe, novpečena mama je konačno postala i "pravi" član Twitter zajednice - pevačica je već neko vreme vlasnica profila @Beyonce, ali do sada nikada nije upotrebljavala ovaj servis. Konačno je stigao i njen prvi tweet, u kojem poziva fanove da posete njen novi web sajt.

Izvor: Billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena