Home Vesti
Blur izdaju 65 neobjavljenih pesama...

Blur izdaju 65 neobjavljenih pesama...

20.04.2012. 15:00h 0 0

...a bend u julu u okviru box-set izdanja "21" ponovo objavljuje i svih sedam studijskih albuma.

Blur su za ovu godinu najavili opsežno "reizdanje" svega što su ikada objavili u karijeri, u okviru kojeg će se naći i 65 ranije neobjavljenih pjesama.

Brit-pop ikone za 30. jul spremaju reizdanje svih svojih sedam studijskih albuma, a u sklopu ovog opsežnog novog paketa naći će se i čak 65 do sada neobjavljenih pesama, preko 130 retkih snimaka, 3 DVD diska sa video materijalima, knjižica sa retkim ili neobjavljenim fotografijama, novi intervju benda i posebni 7" vinilni singlovi.

Prvih pet studijskih albuma - "Leisure" (1991.), "Modern Life Is Rubbish" (1993.), "Parklife" (1994.), "The Great Escape" (1995.) i "Blur" (1997) digitalno su remasterovali Frank Arkwright, producent Stephen Street i gitarista Graham Coxon. Izdanje će nositi naziv "21", s obzirom da će se u tom setu naći ukupno - upravo toliko diskova.

Osim u okviru najavljenog luksuznog box-set reizdanja, svaki od studijskih albuma benda izaći će i kao pojedinačno izdanje, praćeno dodatnim diskom sa B-stranama singlova, retkim snimcima i ekskluzivnim bonus materijalima.

Celokupan paket "21" je takođe najavljen u "kolekcionarskom" vinilnom izdanju..

Izvor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena