Home Vesti
Elton John & Lady Gaga u "Gnomeo and Juliet"

Elton John & Lady Gaga u "Gnomeo and Juliet"

21.02.2011. 13:00h 2 6

Na objavljenom sundtrack albumu Elton John "misteriozno" sam, a u filmu je verzija pesme u kojoj se pojavljuje i Lady Gaga...

Posle svih vesti o uspehu singla "Born This Way", isčekivanju novog spota, uspeha na Grammy nagradama i ostalih brojnih medijskih akcija koje ovih dana priređuje Lady Gaga, jedna vest je ostala prilično zapostavljena. U tek objavljenom animiranom filmu "Gnomeo and Juliet" (lansiran za tržište SAD 11. februara) pojavljuje se pesma "Hello, Hello", čiji autori su kompozitori John i Bernie Taupin i u kojoj zajedno pevaju Lady Gaga i Elton John - Gaga je bila toliko zadovoljna ovim projektom da je svojevremeno i objavila tekst pesme na Twitteru. Međutim, na par dana ranije objavljenom soundtrack albumu, pojavila se verzija u kojoj učestvuje samo Elton John - Gagu možete da čujete samo u bioskopskoj verziji. Ova odluka nije novost - portparolka za kompaniju Buena Vista Records je još 1. februara samo potvrdila da na albumu neće biti verzije sa Lady Gagom, bez davanja konkretnih razloga za takvo "odvajanje" filmske i soundtrack verzije.

Fanovi su, naravno, počeli da objavljuju verziju iz filma u kojoj je i Gaga na raznim video i audio portalima (evo i slične verzije koju je objavio idolator.com), ali su snimci uglavnom sa mobilnih telefona i lošeg kvaliteta. Za sada i dalje nije jasno zašto u soundtrack verziji nema Gage, a trejlere za ovaj simpatični film možete da pogledate ovde i ovde.

Izvor: idolator.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
stefan 92
stefan 92 21.02.2011 18:56 -4

bas su se nasli ne zna se ko je gori

Odgovori: 0
ShokingKoment
ShokingKoment 21.02.2011 15:23 +4

o___O Bez gage pjesma je bukvalno otpad!!!Sa gagom je pjesma fina i njezna,sa eltonom je bezveze ali ni on nije los
http://www.youtube.com/watch?v=w-zX6yxBCTk

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.10. Sub Belgrade Banging Birthday
Mikser House, Beograd
25.10. Sub 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
26.10. Ned 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
27.10. Pon 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda