Home Vesti
Gaga najavila "praznični singl"…

Gaga najavila "praznični singl"…

23.12.2011. 00:00h 0 2

Pevačica poklanja fanovima neobjavljenu pesmu sa albuma "Born This Way"...

Pre nekoliko dana, Lady Gaga je navodno preko servisa Twitter svim fanovima za nadolazeće praznike obećala poklon - besplatni Lady Gaga brendirani iPad 2. Naravno da je u pitanju bilo "hakovanje" - brzo se ispostavilo da je neko privremeno preuzeo kontrolu nad njenim Facebook i Twitter nalogom, pa je preko 100 000 "malih čudovišta" ostavilo svoje lične podatke na lažnom sajtu. Relativno brzo je stvar i sređena, pa je Gaga, naravno putem Twittera, objavila da je "sa hakovanjem gotovo".

Ali, Gaga ovoga puta nudi pravi praznični poklon - u nedavnom saopštenju je napisala kako ima dilemu u vezi toga kakav poklon bi se njenim "malim čudovištima" dopao za Božić, a kako je neposredno posle toga objavila na svojoj Twitter stranici, odluka je pala - na kraju će poklon biti "božićnji singl", koji stiže u nedelju, 26. novembra:

"Na Božić vam poklanjam neobjavljenu pesmu sa albuma 'Born This Way'. Snimljena je uživo i 'iz prve' u autobusu za vreme turneje. Bez cenzure."

Kako kaže blog PopCrush - "ovo je mnogo bolji poklon od iPad 2, zar ne?"

Izvor: popcrush.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
30.05. Sub Revolution festival DJ Fresh, Noisia, Sabaton, Modestep, DJ Marky + MC Stamina, Dubioza kolektiv, Eyesburn, Partibrejkers...
Temišvar
06.06. Sub OneRepublic - koncert
Kombank arena
08.06. Pon DEV9T
Ciglana (Klub ljubitelja teške industrije)
12.06. Pet Rundek Cargo Trio
Barutana