Home Vesti
Gaga napravila "haos" na sajmu elektronike

Gaga napravila "haos" na sajmu elektronike

08.01.2011. 12:30h 3 8

Lady Gaga, koja još od prošle godine radi za firmu Polaroid, predstavila je nove proizvode na velikom godišnjem sajmu CES u Las Vegasu...

Kako smo svojevremeno objavili, Lady Gaga je, između ostalog, od ove godine ušla u partnerstvo sa nekada veoma poznatom firmom Polaroid, i pre nekog vremena je najavila da će u okviru te kompanije ona, zajedno sa svojim saradnicima, razvijati nove linije proizvoda. A sada stižu i prvi rezultati: pevačica je na ovogodišnjem CES (Consumer Electronic Show) u Las Vegasu, jednom od najvećih godišnjih sajmova elektonske industrije na svetu, predstavila liniju Polaroid proizvoda pod nazivom "Grey Label Line".

Novi uređaji su veoma zanimljivi, a "najgagolikija" sprava od tri predstavljene su verovatno naočari za sunce koje su u isto vreme i foto aparat, odnosno kamera. Predstavljen je i mali printer koji radi bežično i na baterije, i putem kojeg je moguće da se na licu mesta odštampaju fotografije iz, na primer, mobilnih telefona, kao i nova verzija legendarnih Polaroid foto aparata, poznatih po tome što su svojevremeno isporučivali fotografije "na licu mesta". Novi i digitalizovani Polaroid aparat više ne koristi hemijske procese da bi napravio "instant" forogtafije, već u sebi ima ugrađen digitalni printer koji koristi potpuno novu tehnologiju nazvanu Zinc, i koja više ne upotrebljava klasičnu tečnu boju.

Na žalost, sva tri proizvoda su prototipi, i neće se pojaviti u prodaji pre druge polovine ove godine.

Gagino pojavljivanje na CES je izazvalo pravi haos na sajmu - redovni posetioci, fanovi i mediji su potpuno zapušili Polaroid štand - a pevačica je tokom prezentacije demonstrirala zavidno tehničko znanje, što je potvrdilo njenu ulogu ne samo u promociji, već i u razvoju samih proizvoda. Zvaničan video Gaginog predstavljanja nove Polaroid linije proizvoda na CES 2011 možete da pogledate ovde, a postoje i razni amaterski snimci iz publike.

Na ovom sajmu su, uz mnogo manje publiciteta, svoje nove proizvode, odnosno slušalice, predstavili i 50 Cent (Sleek Platinum) i Ludacris (SOUL), dok se sa postera koji reklamiraju nove digitalne foto aparate firme Kodak smešio Drake...

Izvor: Billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
Djumbirni^^
Djumbirni^^ 08.01.2011 21:50 +4

ove naocare su bas bleya xDDD

Odgovori: 0
b-girl
b-girl 08.01.2011 19:47 +4

hahhaha

Odgovori: 0
Simonaaa
Simonaaa 08.01.2011 16:02 +5

najgagolikija xDDDDD lol

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena