Home Vesti
Gaga napravila "haos" na sajmu elektronike

Gaga napravila "haos" na sajmu elektronike

08.01.2011. 12:30h 3 8

Lady Gaga, koja još od prošle godine radi za firmu Polaroid, predstavila je nove proizvode na velikom godišnjem sajmu CES u Las Vegasu...

Kako smo svojevremeno objavili, Lady Gaga je, između ostalog, od ove godine ušla u partnerstvo sa nekada veoma poznatom firmom Polaroid, i pre nekog vremena je najavila da će u okviru te kompanije ona, zajedno sa svojim saradnicima, razvijati nove linije proizvoda. A sada stižu i prvi rezultati: pevačica je na ovogodišnjem CES (Consumer Electronic Show) u Las Vegasu, jednom od najvećih godišnjih sajmova elektonske industrije na svetu, predstavila liniju Polaroid proizvoda pod nazivom "Grey Label Line".

Novi uređaji su veoma zanimljivi, a "najgagolikija" sprava od tri predstavljene su verovatno naočari za sunce koje su u isto vreme i foto aparat, odnosno kamera. Predstavljen je i mali printer koji radi bežično i na baterije, i putem kojeg je moguće da se na licu mesta odštampaju fotografije iz, na primer, mobilnih telefona, kao i nova verzija legendarnih Polaroid foto aparata, poznatih po tome što su svojevremeno isporučivali fotografije "na licu mesta". Novi i digitalizovani Polaroid aparat više ne koristi hemijske procese da bi napravio "instant" forogtafije, već u sebi ima ugrađen digitalni printer koji koristi potpuno novu tehnologiju nazvanu Zinc, i koja više ne upotrebljava klasičnu tečnu boju.

Na žalost, sva tri proizvoda su prototipi, i neće se pojaviti u prodaji pre druge polovine ove godine.

Gagino pojavljivanje na CES je izazvalo pravi haos na sajmu - redovni posetioci, fanovi i mediji su potpuno zapušili Polaroid štand - a pevačica je tokom prezentacije demonstrirala zavidno tehničko znanje, što je potvrdilo njenu ulogu ne samo u promociji, već i u razvoju samih proizvoda. Zvaničan video Gaginog predstavljanja nove Polaroid linije proizvoda na CES 2011 možete da pogledate ovde, a postoje i razni amaterski snimci iz publike.

Na ovom sajmu su, uz mnogo manje publiciteta, svoje nove proizvode, odnosno slušalice, predstavili i 50 Cent (Sleek Platinum) i Ludacris (SOUL), dok se sa postera koji reklamiraju nove digitalne foto aparate firme Kodak smešio Drake...

Izvor: Billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
Djumbirni^^
Djumbirni^^ 08.01.2011 21:50 +4

ove naocare su bas bleya xDDD

Odgovori: 0
b-girl
b-girl 08.01.2011 19:47 +4

hahhaha

Odgovori: 0
Simonaaa
Simonaaa 08.01.2011 16:02 +5

najgagolikija xDDDDD lol

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.10. Sub Belgrade Banging Birthday
Mikser House, Beograd
25.10. Sub 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
26.10. Ned 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
27.10. Pon 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda