Home Vesti
Katy Perry se vraća korenima na sledećem albumu

Katy Perry se vraća korenima na sledećem albumu

02.03.2012. 09:00h 0 2

Pevačica govori o pripremama za novi album.

Prošireno izdanje, njenog hit album "Teenage Dream: The Complete Confection" će se pojaviti u prodaji 13. marta, čime je ovaj album produžio svoj vek trajanja koji je započet u avgustu 2010. Na ovom izdanju pojaviće se i pesme "Part of Me", koju je Katy premijerno izvela na dodeli Grammy nagrada, "Just Enough" i za sada neimenovana pesma, koju je Katy upravo završila. 

Deluje kao da priča vezana za "Teenage Dream" nikada neće prestati, kaže pevačica. "Naravno da ću uskoro zatvoriti ovo poglavlje… spremna sam za novi album i novi umetnički pristup, ali morala sam da napravim prošireno izdanje zbog najvećih fanova. A napisala sam više pesma od 12 koje su se pojavile na albumu, tako da je ovo prilika da ih uključim na prošireno izdanje."

Što se tiče novog materijala, Katy želi da se odmakne od futurističkog, zašećerenog popa, koji je dominirao na albumu "Teenage Dream". "Mislim da ću se vratiti korenima, a ja sam oduvek pisala pesme samo na gitari. Ne tvrdim da će cela ploča biti takva, ali želim da se vratim onome što znam. Previše često sam menjala boju kose," izjavila je pevačica. 

Izvor: MTV.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
04.04. Sub Sam Paganini
Depo Magacin
13.05. Sre Jimmy Carr
Dom Sindikata, Beograd
06.06. Sub OneRepublic - koncert
Kombank arena
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan