Home Vesti
Lady Gaga - 300,000 funti na klavir Elton John-a

Lady Gaga - 300,000 funti na klavir Elton John-a

aceshowbiz.com Izvor: aceshowbiz.com

04.02.2010. 12:45h 0 5

Reč je o klaviru koji su zajedno svirali prilikom nedavnog nastupa na dodeli Grammy nagrada.

Lady Gaga očajnički želi da kupi taj instrument, koji je dizajnirao kontraverzni kanadsk umetnik Terence Koh. Na tom klviru Lady Gaga i Eltpn John su otvorili ceremoniju dodele Grammy nagrada zajedničkim izvodjenjem njenih pesama ćPoker Face’ i 'Speechless’, i Eltonove 'Your Song’.

"Terencova umetnost je kontraverzna i uključuje puno elemenata koji se Gagi sviđaju: seks, pank i gay kultura. Crni klavir iz kojeg se pružaju ruke je predivan i nije ni čudo da ga želi jer je na njemu odsvirala jednu od najboljih izvodjenja u karijeri", rekao je jedan upućen izvor.

Lady Gaga je rekla da je za nju duet sa Eltonom ispunjenje snova i da pre nastupa nije mogla da kontroliše svoje emocije. "Upropastila sam šminku pre nastupa.. plakala sam od sreće." reklaje 23-godišnja pop zvezda.

Cena klavira je 300,000 funti i Gaga će bez problema sakupiti potreban novac jer joj trenutno jako dobro ide. Navodno je platila 30 hiljada funti za ekskluzivni DJ set u jednom prestižnom londonskom klubu Maya u januaru. Nedelju dana nakon toga uspela je da prikupi pola miliona dolara u donacijama za pomoć Haitiju nastupom u New York-u.

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena