Home Vesti
Lady Gaga izgubila svest, otkazan koncert u Indijani

Lady Gaga izgubila svest, otkazan koncert u Indijani

16.01.2010. 01:45h 2 5

Lady Gaga je bila primorana da otkaže koncert na Purdue univeritetu u Indijani, pošto je na trenutak izgubila svest i bila joj je ukazana hitna medicinska pomoć...

Pevačica je na svom Twitteru objavila da je morala da otkaže ovaj koncert, jer je neposredno pred izlazak na binu na kratko izgubila svest, a hitna pomoć je ustanovila da je Gaga imala srčanu aritmiju, kao i da je premorena i dehidrirana.

"Plakala sam satima, osećala sam se kao da sam noćas izneverila svoje fanove." - piše Gaga. "Otprilike sat pre početka koncerta počela sam da osećam vrtoglavicu i da imam probleme sa disanjem. Hitna pomoć je došla da me pregleda, i rekli su da imam nepravilni srčani ritam, i da je to rezultat premora i dehidracije. Toliko mi je žao da ne mogu da se dovoljno izvinim svima. Iz svlačionice sam mogla da čujem fanove kako me dozivaju, preklinjala sam (organizaciju) da me puste na binu. Ali moja bina ima komplikovane mehaničke elemente, i svi su se brinuli da ću u toku dvosatnog nastupa biti u opasnosti, jer sam se ranije već onesvestila. Osećam se strašno. Nastupala sam pod gripom, prehladom... Nikada ne bih otkazala koncert zato što se eto trenutno ne osećam prijatno. Nadam se da možete da mi oprostite. Volim svoja mala čudovišta više od bilo čega, vi ste meni sve. Nadoknadiću vam ovaj nastup 26. januara."

Izvor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
  • 21:30h Sleeping With The Family (R) #102
  • «22:20h The Real World: Ex-Plosion (R) #2904
  • «23:10h The Valleys 3 (R) #303
MTV na:
Kalendar »Kalendar
26.04. Sub Supernatural festival
Ada Huja, Beograd
26.04. Sub Beogradska žurka New Yorker Fresh Island Festivala
Dom Omladine Beograda
05.05. Pon Dub Inc nastup
Mikser House, Beograd
09.05. Pet EDM Maraton
Magacin Depo