• Sada Party Zone
  • Sledeće 04.00H Chill Out Zone
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vesti

Lady Gaga izvela tri pesme za kraj "SNL" sezone...
Vesti

Lady Gaga izvela tri pesme za kraj "SNL" sezone...

Objavljeno 23.05.2011. 12:00h
...a u finalu popularnog 'Saturday Night Live' serijala u čuvenim "skečevima" sa Gagom nastupili i Justin Timberlake i Andy Samberg.

Popularna emisija Saturday Night Live je emitovala i finalnu epizodu u ovoj sezoni, koju je definitivno obeležila Lady Gaga - pevačica je izvela uživo čak tri nova singla, a učestvovala je i u čuvenim SNL "skečevima" u kojima tradicionalno učestvuje i novi host ove sezone serijala, Justin Timberlake. Gaga se ponovo "izlegla iz jajeta" i predstavila nešto drugačiju koreografiju u toku izvođenje pesme "Born This Way", koje možete da pogledate ovde, a pogledajte i kako izgleda "medley", odnosno "spojeno" izvođenje pesama "The Edge of Glory" i "Judas".

Izvođenje "muzičkog skeča" pod nazivom "Threesome" u kojem učestvuju Justin Timberlake, Andy Samberg i Lady Gaga možete da pogledate ovde, skeč "Liquorville" sa Gagom i Timberlakeom pogledajte ovde, a ostale inserte iz emisije potražite na sajtu theaudioperv.com.

Izvor: Billboard.com

 

Komentari

RiRi_fan_93
RiRi_fan_93
23.05.2011 12:09
Super su nastupi, a skečevi su smešni! :DDD

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Dodeljene Billboard Music Awards

Tuča jastucima na bini, Eminem i Bieber odneli najviše nagrada, najbolji bend Black Eyed Peas - održane Billboard muzičke nagrade…

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: