Home Vesti
Lady Gaga najavila "Monster Ball" DVD i "Born This Way" remix album…

Lady Gaga najavila "Monster Ball" DVD i "Born This Way" remix album…

08.10.2011. 00:05h 1 2

...a oba nova izdanja stižu 21 novembra. Plus, istog datuma stiže i "proširena" verzija originalnog "Born This Way" albuma, kao i knjiga fotografija.

Lady Gaga je definitivno rešila da će njeni fanovi 21. novembra biti prinuđeni da bankrotiraju - pevačica za taj datum najavljuje čak četiri nova izdanja. Idemo redom.

Novo DVD izdanje pod nazivom "Lady Gaga Presents The Monster Ball Tour at Madison Square Garden" je već delimično predstavljeno ovog maja u SAD kao specijalna emisija na kanalu HBO, a emisiju je pogledalo 1,2 miliona ljudi. Međutim, u DVD verziji će biti uključeni i "materijali koji nikada do sada nisu bili prikazani".

Album sa remiskima pod nazvom "Born This Way The Remix" će sadržati 14 pesama, na kojima izvođači kao što su The Weeknd, Foster The People i Michael Woods predstavljaju svoje verzije pesama sa njenog najnovijeg albuma. Njenoprethodno slično izdanje, ovogodišnji "The Remix", na kojem su predstavljene verzije pesama sa albuma "The Fame" i "The Fame Monster", do sada je prodato u četvrt miliona primeraka.

Zatim stiže i "prošireno izdanje" originalne verzije albuma "Born This Way", na kojem će se naći 17 pesama (na "regularnoj" verziji albuma ih je bilo 14), a pretpostavlja se da će to biti ista selekcija kao i na vinilnom izdanju "Limited Collector's Edition (Picture Disc Vinyl Box Set)" - u opticaju već postoji i "Born This Way (Special Edition Fan Package)" sa čak 22 pesme.

Na kraju, na isti datum će biti lansirana i njga safotografijama "Lady Gaga x Terry Richardson", koju smo vam već najavili ranije, a naslovnu stranu knjige možete da pogledate ovde.

O svim ovim izdanjima se uskoro očekuje više informacija, a Gaginim fanovima do 21. novembra jedino preostaje da štede, podignu kredit ili u očajanju opljačkaju obližnju banku...

Izvor: billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
LadyGaga_Fan
LadyGaga_Fan 10.10.2011 23:47 0

Ne mogu wise da cekam!

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
04.04. Sub Sam Paganini
Depo Magacin
13.05. Sre Jimmy Carr
Dom Sindikata, Beograd
06.06. Sub OneRepublic - koncert
Kombank arena
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan