Home Vesti
Lady Gaga najavljuje "rekordnu dvogodišnju turneju"?

Lady Gaga najavljuje "rekordnu dvogodišnju turneju"?

05.12.2011. 10:00h 0 7

Britanski tabloid lansirao informaciju da pevačica priprema turneju sa neverovatnih 450 koncerata...

Kako prenosi New Musical Express, britanski tabloid The Sun je, od čuvenog "neidentifikovanog izvora bliskoj pevačici", saznao da Lady Gaga navodno priprema saopštenje u kojem će najaviti "rekordnu dvogodišnju turneju" koja će početi sledeće godine, i na kojoj će nastupiti na čak "450 koncerata" širom sveta. Da cela stvar bude još "luđa", ovaj "neidentifikovani izvor" izgleda da zna čak i o čemu pevačica sanja - u tekstu se navodi izjava koja kaže:

"Kao što je to uvek i slučaj sa Gagom, ova ideja joj je došla u snu. Ona sada ima za cilj da nastupi na 450 koncerata. To zaista do sada niko nije uradio, ali ona smatra da to nije nikakav razlog da se tako nešto ne pokuša."

Od Gage se i očekuje najava turneje - posle prethodnog albuma "The Fame" i pratećeg izdanja "The Fame Monster" je lansirala svetsku "Monster Ball" turneju, dok je od objavljivanja aktuelnog "Born This Way" albuma u Evropi nastupila samo nekoliko puta - ali, da li će planovi biti ambiciozni onoliko koliko "neidentifikovani izvor" navodi ostaje da se vidi kada dođe i zvanično saopštenje povodom nove turneje, na koje se verovatno neće još dugo čekati.

Britanski MTV smatra da bi najava nove turneje lako mogla da se desi tačno na novogodišnju noć,  i da će doći ili preko Gagine Twitter stranice, ili će biti objavljena uživo na njenom novogodišnjem nastupu  - u okviru događaja Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest 2012, na bini postavljenoj na njujorški Times Square će se, pored nje, pojaviti i Justin Bieber, Pitbull, Hot Chelle Rae i One Republic.

Izvor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena