Home Vesti
Lady Google: Gaga pred milionskim ugovorom?

Lady Google: Gaga pred milionskim ugovorom?

26.05.2011. 18:20h 0 8

Kako piše magazin Billboard, pevačica možda dobija ugovor od 10 miliona dolara za promociju novih proizvoda internet giganta…

Pre neki dan je lansirana reklama za novi "mrežni" operativni sistem Gogle Chrome koji je predstavila Lady Gaga. Pre nekog vremena, pevačica je uradila i jedan u seriji popularnih Google intervjua u okviru kampanje "Google Goes Gaga", a sada magazin Billboard.biz piše o mogućem zvaničnom ugovoru između ovog internet giganta i pop zvezde. Navodi se da bi Gaga bila "lice" kampanje za novu liniju Google Chrome proizvoda, odnosno sasvim novog koncepta laptop kompjutera, koja će biti lansirana 15. juna, kao i da bi za taj ugovor, po navodima magazina The Wrap, dobila honorar od 10 miliona dolara.

Kako kažu analitičari "poslovne sekcije" magazina Billboard, sajta billboard.biz, moguće je i da su u pitanju samo inicijalni razgovori i planovi koji se neće realizovati - navodno je svojevremeno najavljivano i lansiranje novog muzičkog servisa kompanije Google na dan izlaska albuma "Born This Way", pa se ispostavilo da su ipak u pitanju bile samo spekulacije.

Izvor: billboard.biz

 

 

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena