Home Downloads
MTV download: TheSpian

MTV download: TheSpian

16.12.2011. 12:00h 2 12

MTV i TheSpian vam poklanjaju album "Why So Serious".

U pitanju je mladi glumac iz Crne Gore, koji studira u Beogradu, i prvo je izdanje jednog izvođača iz ove zemlje koje je dostupno za besplatno preuzimanje na MTV sajtovima. Produkciju albuma potpisuje ekipa sa Katedre za snimanje i obradu zvuka sa beogradskog Fakulteta dramskih umetnositi.

TheSpian u šali kaže da je naslov "Why So Serious" ironičan i kontradiktoran samom albumu i da je sa njim želeo da preduhitri "kritičare". "U momentu kad smo završili i preslušali pesme pojavio se čudan osećaj koji je nosio sa sobom hiljade retoričkih pitanja koja zamaraju i lagano troše onu energiju iz stvaralačkog početka. U tom sam haosu došao do naslova i do pitanja pokojnog kralja haosa - oskarovca Hit Ledžera, koje ima bezbroj značenja. Čak se po naslovu albuma već priprema istoimeni singl u hip-hip i u dubstep verziji."

Mladi hip-hoper dalje nastavlja: "Na ovom albumu svaka pesma može biti priča za sebe, svaka ima drugačiju boju, drugačiju tematiku, kao sinopsisi za kratke filmove ili prolozi-epilozi knjiga, dok "Intro" i "Outro" predstavljaju mene kao novajliju, debitanta koji ulazi na stara velika vrata.”

Neo soul pevač Marko Luis, ruska jazz pevačica Ana Karenjina, glumci Dragan Marinković i Nevena Ristić gostovali su i pomogli u realizaciji ovog projekta.

"Fakultet dramskih umetnosti je zaslužan za buđenje davne neostvarene želje prema hip-hopu. Tačnije, gluma je vratila dete u meni koje ne želi da ostane nedorečeno, otud i pseudonim "Thespian", što na engleskom znači glumac, a reč potiče iz antičkog pozorišta i prvog glumca koji se zvao Tespis. Pisao sam mesecima, konačno izgovorio, stavio znak pitanja i sada očekujem odgovor publike i to ne samo u Crnoj Gori!"

Click to download

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
Azra Omeragic
Azra Omeragic 16.12.2011 21:15 -1

Moze neki bolji album da bude postavljen ovde pored ovih klasicnih!

Odgovori: 0
andreja 216
andreja 216 16.12.2011 20:26 +1

h

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
03.10. Pet Internacionalna Tattoo Konvencija
Mikser House, Beograd
03.10. Pet StandUpFest 2014.
Dvorana Doma Sindikata
04.10. Sub Internacionalna Tattoo Konvencija
Mikser House, Beograd
04.10. Sub StandUpFest 2014.
Dvorana Doma Sindikata