• Sada Brand:New
  • Sledeće 19.30H World Stage Ultra Festival 2016 Hardwell
  • Kasnije 20.20H 3 From 1
  • Još kasnije 20.30H Catfish: The Tv Show 6 Cycle A #607

Info

Info

O nama

Objavljeno 15.09.2009. 14:55h

MTV je dinamičan i energičan eksperiment na mestu gde se sreću muzika, kreativnost i kultura mladih. Tokom više od tri decenije, MTV se razvijao, provocirao norme i pomerao granice – nudeći svakoj novoj generaciji mesto za kreativan izraz i medij koji zabavlja, informiše i spaja različite svetove na svakoj platformi i svakom ekranu!

Uz novu i najsavremeniju tehnologiju, MTV je lansirao i odvojene ''izvore'' u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, pri čemu se pre svega misli na grafiku za televiziju, različite verzije programa, kao i reklame koje će biti na jeziku određenog tržišta. To osigurava veću marketinšku prilagodljivost kako korisnicima tako i oglašivačima, nudeći na taj način efikasniji i relevantniji marketing.

Ključni i kritičan deo novog pristupa u regionu je i fokusiranje na "M" u imenu MTV - na muziku. MTV pokušava da obezbedi podršku za prikazivanje svih spotova iz svake zemllje u regionu, dajući mladim umetnicima stabilan i permanentan kontakt sa publikom, kako u njihovim sopstvenim zemljama tako i u okviru celog novog regionalnog "sistema".

Gledaoci bi trebalo da imaju prilike da vide i čuju više lokalne i regionalne muzike nego ikada do sada, dok će moći da otkrivaju i sve više o novim i starim stranim izvođačima.

Leto 2015. ostaće upamćeno kao leto kada je MTV uskočio i u vaš džep, ruksak, smestio se udobno na vaš dlan i doneo vam ceo MTV univerzum u najrazličitijim, pokretnim malim pakovanjima.

Novi dizajn sajtova MTV.rs i MTV.com.hr učinio je da MTV svoje najvernije drugare prati u korak i iz minuta u minut, na svakom mestu i svakom ekranu, donosi najnovije i najuzbudljivije vesti, najrelevantnije i najsvežije muzičke liste, brojne nagrade i iznenađenja.

Vedro, šareno, sa osmehom koji je istovremeno optimističan, zavodljiv i zagonetan, novi MTV online svet otvorio je svoja vrata za sve koji žele da znaju više, vole da to saznaju što brže i žele u svemu ovome uživaju što duže.

Novi programi, nova muzika, novi izgled, novi sajtovi, nova struktura i novi pristup - pravi MTV je došao!

Info

Uslovi korišćenja

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: