• Sada Brand:New
 • Sledeće 19.30H World Stage Ultra Festival 2016 Hardwell
 • Kasnije 20.20H 3 From 1
 • Još kasnije 20.30H Catfish: The Tv Show 6 Cycle A #607

Info

Info

Uslovi korišćenja

Objavljeno 14.09.2009. 17:25h

PRAVILA KORIŠĆENJA

Dobrodošli na portal MTV.RS!

MTV.RS omogućava vam korišćenje usluga i sadržaja portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge MTV.RS.

Korišćenjem bilo kog dela MTV.RS smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja ove web stranice te prihvataju da koriste sadržaj ove web stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

MTV.RS polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava MTV.RS i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA

MTV.RS zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

MTV.RS sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, prenesenih i besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, i linkova na spoljne stranice.

Sve sadržaje MTV.RS koristite na sopstvenu odgovornost i MTV.RS ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Poslovni odnos između posetilaca i oglašivača na i van MTV.RS isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetilaca i oglašivača. MTV.RS ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

MTV.RS poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, MTV.RS neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

MTV.RS može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu). Ove podatke MTV.RS koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.

MTV.RS se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila MTV.RS ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBAVEZE KORISNIKA

Korisnicima MTV.RS strogo je zabranjeno:

 • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
 • objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
 • manipulisanje identifikatorima kako bi se prikrilo poreklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga MTV.RS
 • objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
 • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
 • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

REGISTROVANI KORISNICI

Registrovanjem na MTV.RS korisnik je obavezan da prođe postupak registracije, uneti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. MTV.RS ne može se držati odgovornim za neovlašćeno korišćenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

MTV.RS zadržava pravo da ukine ili uskrati mogućnost korišćenja korisničkog naloga i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registrovan, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

MTV.RS ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog naloga ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registrovan.

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari objavljeni na portalu MTV.RS ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

MTV.RS zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: