• Sada Brand:New
  • Sledeće 19.30H World Stage Ultra Festival 2016 Hardwell
  • Kasnije 20.20H 3 From 1
  • Još kasnije 20.30H Catfish: The Tv Show 6 Cycle A #607

MTVTV / Are you The One?

Are You The One 3
MTVTV

Are You The One 3

Objavljeno 26.11.2015. 17:50h Izvor slike: MTV Promo
MTV-ev ljubavni eksperiment se seli na peščane plaže Havaja gde će se odvijati nova sezona hit rijalitija “Are You The One?”

Vodeći se pitanjem “da li bi prepoznao/la svoju idealnu polovinu da ti stoji ispred nosa?”, nova sezona populatne MTV emisije Are You The One predstavlja po 10 novih singl devojaka i momaka, koji su po sopstvenom priznanju užasni u vezama.

Svi oni su prošli kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih porodica, prijatelja i bivših partnera odredilo karakteristike savršenog dečka/devojku. Po utvrđenoj formuli napravljeni su idealni parovi od tih 20 devojaka I momaka, ali trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami da otkriju ko je, na osnovu testiranja, njihova idealna polovina.

Znajući da je pored njih osoba koja im je suđenja, ali ne znajući ko je tačno to, ovih 20 samaca će otputovati na uzbudljive Havaje u nadi da će im se tamo sreća osmehnuti i da će naći pravu osobu za njih. A uz to će imati i priliku da zarade primamljivu sumu novca…

Međutim, ono što će naknadno saznati je da će ih svaka greška pri izboru skupo koštati. Naime, ukoliko se ispostavi u nedeljnim proverama da nijedan od spontano spojenih parova zapravo nije “savršen par” po utvrđenoj formuli, učesnici će izgubiti 250.000 dolara od ukupne nagrade.

Samo u prvoj nedelji su tri para postala sigurna da su našli svoje idealne partnere, ali kada budu saznali da, sudeći po algoritmu, oni nisu stvoreni jedno za drugo i da je nagrada za celu grupu dovedena u pitanje, mnogi će morati da ostave emocije po strain i počnu da razmisljaju po formuli.

Hoće li parovi uspeti da pronađu svoje idealne polovine, zaljube se i osvoje veliku novčanu nagradu pratite u trećoj sezoni “Are You The One”.

Nedeljom u 21:30, ili reprizno utorkom  21:00!

P: Sunday, 29.11 @ 2200

P: Sunday @ 2130 (from 20.12 onwards)

R: Tue @ 2100

Komentari

milica019
milica019
16.01.2016 15:12
Da li mi moze neko reci gde se moze gledati kanal online?

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You The One? Brazil Weekend

Spremite se za vreo vikend jer vas očekuje avgusta MTV-jev ljubavni eksperiment je na peščanim plažama Brazila gde se odvija nova sezona hit rijalitija “Are You The One? Brazil”.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: