• Sada Clickbait #103
  • Sledeće 09.40H Clickbait #104
  • Kasnije 10.00H Top 10@10
  • Još kasnije 11.00H Jukebox

MTVTV / Are you The One?

Are You The One 4
MTVTV

Are You The One 4

Objavljeno 26.07.2016. 14:35h Izvor slike: MTV Promo
Kažu da svakoga negde čeka savršena polovina, a 20 singl devojaka i momaka oprobaće sreću u pronalaženju srodne duše u četvrtoj sezoni emisije Are You The One?, koju možete da pratitesredom od 21h samo na regionalnom MTV kanalu.

Grupa mladih i zgodnih dama i dasa postaće deo isprobane AYTO formule sa jednim velikim obrtom koji će po prvi put zaista testirati teoriju „Ako tvoj savršeni par stoji ispred tebe da li bi umeo/la da ga prepoznaš?“

Svi oni su prošli kroz opsežne procene na osnovu kojih su određene karakteristike njihovog savršenog para, ali trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami da otkriju ko je, na osnovu testiranja, njihova idealna polovina.

Prvog dana, odmah nakon upoznavanja u vili na Havajima, 10 slobodnih devojaka stalo je naspram 10 slobodnih momaka i svima će biti postavljeno pitanje „ko veruje u ljubav na prvi pogled?“. Prvih troje koji podignu ruku biće zamoljeni da odu do svoje „ljubavi na prvi pogled“, a zatim će se tri potencijalna para uputiti na prvi sastanak.

Foto: MTV Promo

Ukoliko se pokaže da su napravili pravi izbor, nagrada od 250,000 dolara biće dodata na milionsku nagradu koja ih očekuje ukoliko naprave deset savršenih poklapanja. Međutim, opasnost od „blackout-a“ i dalje vreba, i ukoliko se ispostavi na nedeljnim proverama da nijedan od spontano spojenih parova nije “pravi spoj” po utvrđenoj formuli, učesnici će izgubiti 250.000 dolara od ukupne nagrade.

Znajući da je pored njih osoba koja im je suđenja, ali ne znajući ko je tačno to, ovih 20 samaca će otputovati na uzbudljive Havaje u nadi da će im se tamo sreća osmehnuti i da će naći pravu osobu za njih. A uz to će imati i priliku da zarade primamljivu sumu novca… Hoće li parovi uspeti da pronađu svoje idealne polovine, zaljube se i osvoje veliku novčanu nagradu pratite u trećoj sezoni “Are You The One”.

ARE YOU THE ONE 4 Sunday from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You The One 3

MTV-ev ljubavni eksperiment se seli na peščane plaže Havaja gde će se odvijati nova sezona hit rijalitija “Are You The One?”

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: