• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Domacica

MTVTV / Are you The One?

Are You The One? Brazil Weekend
Are You the One?
MTVTV

Are You The One? Brazil Weekend

Objavljeno 15.08.2015. 08:00h Izvor slike: MTV / Promo
Spremite se za vreo vikend jer vas očekuje avgusta MTV-jev ljubavni eksperiment je na peščanim plažama Brazila gde se odvija nova sezona hit rijalitija “Are You The One? Brazil”.

Kao što znate, deset singl devojaka i isto toliko momaka  će se useliti u prelepu vilu gde će, budu živeli zajedno, pokušati da pronađu svoju srodnu dušu.

Svi oni su prethodno prošli kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih porodica, prijatelja i bivših partnera odredilo karakteristike savršenog dečka/devojku. Naravno, trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami da otkriju ko je, na osnovu tih testiranja, njihova idealna polovina.

Dok ovi potencijalni parovi budu provodili dane u rajskom okruženju Rio de Ženeira, rešavali različite zadatke kako bi osvojili romantične izlaske sa svojim simpatijama, dobićemo odgovor na pitanje da li je pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, hemijski proces ili možda postoji algoritam koji može da odluči ko bi bio savršen par?

A ukoliko svih 10 parova u 10 pokušaja uspeju da pogode ko im je suđen na osnovu rezultata testa, pored ljubavi dobiće i velike novčane nagrade. Primamljivo, zar ne?

Subota i nedelja @12:10!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You The One? Brazil

MTV-jev ljubavni eksperiment se seli na peščane plaže Brazila gde će se odvijati nova sezona hit rijalitija “Are You The One? Brazil”.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: