• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #418
  • Još kasnije 09.10H Just Tattoo Of Us #103

MTVTV / Are you The One?

Are You The One? Brazil
MTVTV

Are You The One? Brazil

Objavljeno 13.06.2015. 08:00h
MTV-jev ljubavni eksperiment se seli na peščane plaže Brazila gde će se odvijati nova sezona hit rijalitija “Are You The One? Brazil”.

Kao što znate, deset singl devojaka i isto toliko momaka  će se useliti u prelepu vilu gde će, budu živeli zajedno, pokušati da pronađu svoju srodnu dušu.

Svi oni su prethodno prošli kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih porodica, prijatelja i bivših partnera odredilo karakteristike savršenog dečka/devojku. Naravno, trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami da otkriju ko je, na osnovu tih testiranja, njihova idealna polovina.

Dok ovi potencijalni parovi budu provodili dane u rajskom okruženju Rio de Ženeira, rešavali različite zadatke kako bi osvojili romantične izlaske sa svojim simpatijama, dobićemo odgovor na pitanje da li je pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, hemijski proces ili možda postoji algoritam koji može da odluči ko bi bio savršen par?

A ukoliko svih 10 parova u 10 pokušaja uspeju da pogode ko im je suđen na osnovu rezultata testa, pored ljubavi dobiće i velike novčane nagrade. Primamljivo, zar ne?

P: nedelja 14.6 @ 22:20

R: ponedeljak @ 22:40, sreda @ 23:30 i četvrtak @ 2240

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You The One? - druga sezona

Na regionalni MTV kanal stiže nastavak popularnog serijala - samo na kanalu MTV!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: