• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #418
  • Još kasnije 09.10H Just Tattoo Of Us #103

MTVTV / Are you The One?

Are You The One? - druga sezona
Are You the One?
MTVTV

Are You The One? - druga sezona

Objavljeno 07.10.2014. 16:30h
Na regionalni MTV kanal stiže nastavak popularnog serijala - samo na kanalu MTV!

Da li je pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, hemijski proces ili možda postoji algoritam koji može da odluči ko bi bio savršen par?

U popularnoj MTV-jevoj emisiji Are You The One? urađen je ambiciozni ljubavni eksperiment sa deset singl devojaka koje su prošle kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih porodica, prijatelja odredio savršenog dečka. Sada tih 20 singl momaka i devojaka zajedno žive u velikoj vili u živopisnom Portoriku i pokušavaju da međusobno pronađu svoju idealnu polovinu. Ukoliko se svih deset parova spoji, pored pravog partnera, učesnici će dobiti i najveću novčanu nagradu u istoriju MTV-ja – million dolara!

Ali, kako bi već zanimljiva situacija dodatno bila začinjena, u drugoj sezoni Are You The One? u celu jednačinu dodata je jedanaesta devojka koja je, sudeći po algoritmu, takođe “perfect match” za jednog mladića. Hoće li parovi uspeti da pronađu svoje idealne polovine i osvoje veliku novčanu nagradu pratite u drugoj sezoni Are You The One ?.

Druga Are You The One? sezona, samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You the One?

Da li je pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, hemijski proces - ili možda postoji algoritam koji može da odluči ko bi bio savršen par?

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: