• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

MTVTV / BrothersGreen

Brothers Green: EATS!
MTVTV

Brothers Green: EATS!

Objavljeno 09.04.2015. 08:30h
Upoznajte braću Josha i Mikea Greenfielda, koji zajedno čine ubitačni kulinarski duo Brothers Green. Dinamičan tandem pun bratske ljubavi dolazi iz predgrađa Bruklina pravo na MTV kanal sa svojim kulinarskim šouom "Brothers Green: EATS!".

Bez prave obuke, ali sa dovoljno strasti za kuvanjem, Josh i Mike su se odomaćili u kuhinji od malih nogu. Sve što znaju naučili su sami - vežbanjem, istraživanjem, čitanjem kuvara i gledanjem TV kanala o kuvanju, a sada su na misiji širenja svojih jednostavnih, a ukusnih jela od kojih će vam krenuti voda na usta.

"Naša emisija je drugačija od svega što ste do sada videli. To je savršen miks primamljive hrane, brzih i jednostavnih zalogaja koje svako može da napravi u svojoj kuhinji i sve to začinjeno vrhunskom muzikom sa svih krajeva sveta", objasnila su braća Mike i Josh.

Dok se ostale emisije o kuvanju trude da impresioniraju gurmane sa egzotičnim ukusima i ekskluzivnim restoranima, braća Greenfield će doneti revoluciju. Brothers Green: EATS! se fokusira na običnog čoveka, odnosno kuvara amatera. Mike i Josh spremaju nepretencioznu ali ukusnu hranu za ljude svih godina, koriste jednostavne sastojke koji su pristupačni i svima dostupni, na neverovatno lak i zabavan način!

Kako bi dodatno začinili show, u njihovoj kuhinji će ugostiti poznate goste, među kojima će biti Ed Sheeran, Enrique i mnogi drugi,  a dosadne zvuke lupanja o šerpe zameniće vrhunski izbor muzike primamljive kao i njihovi recepti.

Inače, Mike i Josh su dobro znane face sa interneta, gde su prvo i počeli da peku svoj zanat i u opuštenoj atmosferi edukuju mlade ljude kako da unaprede svoj kulinarski potencijal. Tako je njihova emisija o kuvanju na YouTube kanalu postala omiljeno mesto strastvenih kuvara amatera jer predstavlja savršenu kombinaciju kuvanja, komedije, zabave.

Ubrzo zatim su Braća počela da gostuju na američkoj nacionalnoj televiziji u "Rachel Ray Show" i emisiji "Chopped" na Food kanalu, a od nedelje, 19. aprila u 20:40, gledaćete ih ekskluzivno na MTV kanalu u emisiji Brothers Green: EATS!

Bon appétit!

P: Nedelja, 19.4 @ 20.40

R: Ponedeljak @ 21.00

R: Utorak @ 22.40

R: Sreda@ 21.50

R: Četvrtak @ 21.00

 

Komentari

BLUE-EYES
BLUE-EYES
25.04.2015 23:14
ime pjesme sto bude u ovom videu na najavi?! molim vas neko

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: