• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / BrothersGreen

Brothers Green: Od sviranja gitare do kuvanja za MTV
MTVTV

Brothers Green: Od sviranja gitare do kuvanja za MTV

Objavljeno 12.04.2015. 09:35h
„Kuvanje je kao sviranje gitare - kada naučiš prvi akord na gitari to pamtiš celog života. Isto je i sa receptima i ukusnim jelima.“

"Prva stvar koju smo ikada spremili bio je sendvič sa slaninom, jajima i sirom, koji je veoma popularan u Americi. Tata nam je pravio te sendviče kada smo bili mali, mislim da su to bili rani uticaji... I kada bi društvo dolazilo da prespava kod nas, uvek bih im za doručak spremao te sendviče. To je bila prva stvar", priseća se u razgovoru za MTV Mike Greenfield, koji je sa bratom Joshom zvezda nove MTV emisije "Brothers Green: Eat!"

U pitanju je kulinarski spektakl za nove generacije, koji će vam čari kuhinje približiti na sasvim nov, jednostavan, a ništa manje spektakularan način.

I Josh i Mike su, baš kao i većina tinejdžera, u početku izbegavali kuhinju, ali je potom njihova ljubav prema raznoraznim jelima postajala sve jača.

Zanimljivo je to da su se tokom ranih školskih dana obojica bavili rvanjem, ali je za Josha to značilo da u jednom trenutku mora da povede računa o svojoj ishrani. Za nekoga ko obožava da jede, dijeta je bila mučna stvar.

"Sećam se da sam tada do kasno uveče gledao raznorazne emisije o kuvanju. Nekako mi se činilo da me to umiruje, posle toga nisam bio tako gladan. Čudno, zar ne," priznaje on. "Ali tada sam pomislio kako je to kul posao."
Tada sigurno nisu ni sanjali da će jednog dana kuvati za MTV publiku i da će baš oni biti ti koji će tinejdžerima približiti kuvanje i recepte za najukusnija brza jela.

"Kada shvatiš da možeš da skuvaš nešto, makar to bilo i nešto veoma jednostavno, odmah ti se čini da možeš sve. I to je super", poručuje vam Josh. "To je kao kada naučiš prvi akord na gitari i to pamtiš celog života."

Josha i Mike čekaju vas od nedelje, 19. aprila u 20:40, ekskluzivno na MTV kanalu u emisiji "Brothers Green: EATS!"

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Upoznajte braću Green, posle njih ništa neće biti kao pre

Imate strah od kuhinje? Ili je pak obilazite u širokom luku iz bilo kog drugog razloga? Upoznajte Josha i Mikea jer oni imaju pravi izazov za vas! Da li ste spremni?

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: