• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Cribs

MTV Cribs: Kako da neprimećeno uđete u kući Ashtona Kutchera, Kim Kardashian i 50 Centa?
MTVTV

MTV Cribs: Kako da neprimećeno uđete u kući Ashtona Kutchera, Kim Kardashian i 50 Centa?

Objavljeno 03.06.2015. 08:30h Izvor slike: MTV
Sa letom i lepim vremenom svi jedva čekaju da izjure iz kuće i provedu što više vremena napolju. Ali da živite u ogromnoj kući sa bazenom, sportskim terenima, bioskopskom salom i sobom za igre, možda biste ipak dane provodili zatvoreni u svom domu i partijali sa prijateljima.

MTV Cribs je pokucao na vrata najvećih svestkih zvezda i, gle čuda, bili su kod kuće! Kao pravi domaćini pustili su kamere da zavire u svaki deo njihovih fancy opremljenih vila, gostinjskih kuća, garaža, igrališta, akva parkova i ostalih kul mesta koja kriju njihovi velelepni posedi i pokazali gde jedu, spavaju, prave žurke i drže svoju milion dolara vrednu garderobu.

Spremite se za detaljno pregledanje najluđih spavaćih soba, besnih automobila i kolosalnih frižidera, najvećih LCD televizora, kupatila na krovu sa pogledom, mega jacuzzija, nestvarno velikih ormara i ostalih ludorija.

Od srede, 10. juna, pa svakog radnog dana od 14:00 i 17:20, MTV Cribs vas vodi u razgledanje „skromnih“ kuća u kojima žive, između ostalih, Ashton Kutcher, Usher, Kelly Rowland ili 50 Cent!

Provešćemo vas i kroz „gajbe“ koje su za svoju bazu proglasili Kim Kardashian, Fall Out Boy, Joss Stone, Perez Hilton, Bokseri Floyd Mayweather i Manny Pacquiao, Tommy Lee, Marilyn Manson & Twiggy, Cee-Lo Green, Simon Cowell, braća Brody i Brandon Jenner, momci iz benda Maroon 5, skejter Ryan Sheckler, nestašni Bam Margera, Missy Elliot i mnogi drugi.

MTV Cribs je definitivno najzanimljiviji način da zavirte u domove vaših omiljenih zvezda, a da pritom ne dobijete sudsku zabranu prilaska. Vi se udobno zavalite i bezbedno virite iz vaših fotelja, a o sudu će se brinuti MTV!

MTV Cribs

Ponedeljkom i petkom od 13:40!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Cribs

Zavirite (još jednom) u kuće poznatih!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: