• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / Ex On The Beach

Ex On The Beach 3 Weekend
MTVTV

Ex On The Beach 3 Weekend

Objavljeno 23.01.2016. 08:15h Izvor slike: MTV Promo
Pred početak premijernog četvrtog serijala “Ex on the Beach”, MTV je rešio da ovaj vikend posveti trećoj sezoni popularne serije!

Držeći se oprobanog formata iz prethodnih izdanja, svedočićete još jednom lukavom obrtu.

Osam sexy samaca će se naći na odmoru iz snova u prelepom Meksiku. Suncem obasjane plaže, preplanula tela i privlačni single mladi ljudi koji su raspoloženi za muvanje – zvuči kao savršen recept za dobar provod!

Šta onda može da krene po zlu? Pa, zapravo, mnogo toga, posebno ako u ekipu pozovete nepoželjne goste – bivše momke i devojke koji će se iznenada pojavljivati na ostrvu prilično rešeni da poremete zabavu.

Kako bi neizvesnost bila veća, ne zna se čiji ex dolazi sledeći, kao ni zbog čega. Neki jednostavno ne žele da njihovi bivši partneri nastave dalje i sve će uraditi da im pokvare novu vezu, neki žele osvetu zbog ružnog i bolnog raskida, a oni romantični ne mogu da prihvate da je kraj i žele još jednu šansu...

Igra počinje - ali ko će osvojiti čije srce ostaje vam da saznate u subotu od 12:30 i nedelja od 12:10, samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ex On The Beach 4

Šta može da uživanje na plaži uz šum mora i muvanje sa zgodnim singl ljudima pretvori u pakao? Odgovor je jednostavan -  ex dečko ili devojka koji se iznenada pojavljuju rešeni da svemu tome stanu na kraj!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: