• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / Ex On The Beach

Ex On The Beach 4
MTVTV

Ex On The Beach 4

Objavljeno 21.01.2016. 11:45h Izvor slike: MTV Promo
Šta može da uživanje na plaži uz šum mora i muvanje sa zgodnim singl ljudima pretvori u pakao? Odgovor je jednostavan -  ex dečko ili devojka koji se iznenada pojavljuju rešeni da svemu tome stanu na kraj!

Četvrta sezona MTV hit serije Ex on the Beach donosi upravo to. Osam zgodnih singl mladih ljudi je spremno da provede odmor iz snova u prelepom Portugalu, ali ono što ne znaju je da su njihovi bivši momci i devojke takođe spremni da im to uživanje upropaste.

I dalje je najveće pitanje čiji će se bivši/bivša pojaviti sledeći, ali u to nije sve što vas očekuje od zapleta u novoj sezoni EXOTB. Prošlost će sustići naše samce kada se najmanje budu nadali, a taman kada budu dokučili pravila igre, MTV će ih promeniti.

Mržnja, svađe, suze, drama, podivljale emocije… i još bivših! Očekujete neočekivano u novoj sezoni Ex On The Beach, samo na MTV kanalu od 31. januara, nedeljom od 22:20 ili reprizno četvrtkom od 21:00.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ex On The Beach 3

MTV-jev hit rijaliti šou “Ex on the Beach” se vraća sa trećom sezonom! Držeći se oprobanog formata iz prethodnih izdanja, svedočićete još jednom lukavom obrtu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: