• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / Ex On The Beach

Ex On The Beach 5
Ex On The Beach
MTVTV

Ex On The Beach 5

Objavljeno 19.08.2016. 10:25h Izvor slike: MTV Promo
Iščekivanju je došao kraj - peta sezona MTV rijalitija Ex On The Beach je pred nama i počinje u nedelju, 21. avgusta od 22:10.

Do sada smo već navikli na dramu, haos, ludilo, muvanje i svađanje, ali nas ipak ova ekipa preplanulih i istetoviranih momaka i devojaka iznova iznenađuje. Zato slobodno očekujte neočekivano jer će se u novoj sezoni čak osam sexy samaca iz ranijih izdanja ovog rijalitija ponovo sastati u vili na Tajlandu. Svako od njih će imati drugačiji motiv za povratak – neki će želeti da reše nedovršena posla, drugi će želeti osvetu, dok će pojedini jednostavno hteti da „pomrse konce“ drugim učesnicima.

Gaza će već prve večeri zavesti Jemma, stari rivali Bear i Jordan boriće se za naklonost Chloe, a ljubav će cvetati između Olivie i Liama... ali kada počnu da iz vode izranjaju bivši i bivše i situacija se dodatno zakomplikuje, dobro znana Ex On Th Beach drama će EX-plodirati i pokrenuti cunami.

Da li će ex parovi uspeti da se pomire, osvete ili reše probleme iz prošlosti, kako će reagovati kada vide svoje bivše sa novim partnerima i ko će sledeći izroniti iz mora, saznajte u novim epizodama Ex On The Beach 5, samo na MTV kanalu od nedelje, 21. avgusta u 22:10.

Ex On The Beach 5

P: nedelja, 21.8. @ 22:10
R: četvrtak @ 21:00
R: subota @ 23:20

Ex On The Beach 5 Sunday 22-10 from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ex On The Beach 3 Weekend

Pred početak premijernog četvrtog serijala “Ex on the Beach”, MTV je rešio da ovaj vikend posveti trećoj sezoni popularne serije!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: