• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Faking It

Faking It 2
MTVTV

Faking It 2

Objavljeno 27.03.2015. 17:10h
U prvoj sezoni komične MTV serije "Faking It" najbolje drugarice Amy i Karma su bile spremne da urade sve kako bi se uklopile i postale deo popularne ekipe u srednjoj školi. Čak i da se pretvaraju da su nešto što nisu – u ljubavnoj vezi.

"Karmy", kako su ih zajedno prozvali, su brzo pristale na ovu neočekivanu igricu i, ponesene novostečene slavom, olako su počele da uživaju u blagodetima popularnosti.

Međutim, nevolja je nastala kada je Amy postala svesna da ipak gaji romantična osećanja prema svojoj najboljoj drugarici, a Karma konačno uspela da privuče pažnju svoje simpatije Liama Bookera...

Druga sezona prepuna je uzbudljivih preokreta! Od kada je Amy konačno skupila hrabrost i odvažila se da iskaže svoja prava osećanja Karmi, dve BFF-ice pokušavaju da shvate kako će se njihov odnos razvijati.

U novim epizodama videćete da li je Karma saznala o avanturi koju su imali njen dečko Liam i Amy i kako će to uticati na "Karmy". Saznaćete još da li će se Liam i Karma pomiriti i prevazići probleme, čemu služe tablete koje Lauren uzima i može li Shane da bude u celibatu?

Radnim danima od 17:20 i 17:50 samona kanalu MTV-a!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Faking It 2: "Karmy" se vraćaju od 1. marta

U prvoj sezoni MTV-jeve komične serije Faking It najbolje drugarice Amy i Karma su bile spremne da urade sve kako bi se uklopile i postale deo popularne ekipe u srednjoj školi. Čak i da se pretvaraju da su nešto što nisu – u ljubavnoj vezi.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: