• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #418
  • Još kasnije 09.10H Just Tattoo Of Us #103

MTVTV / Faking It

Faking it 2 B od 13. septembra na MTV kanalu!
Faking It 2
MTVTV

Faking it 2 B od 13. septembra na MTV kanalu!

Objavljeno 28.08.2015. 18:00h Izvor slike: MTV/Promo
Sećate li se Amy i Karme, dve slatke tinejdžerke koje su živele normalnim životom sanjajući da postanu popularne u srednjoj školi i kojima se želja ostvarila, ali ne baš onako kako su zamišljale?

Naime, slavu su stekle jer su greškom proglašene za gej par. Posle kratkog razmišljanja pristale su na tu neočekivanu igricu i, ponesene novostečene slavom, olako su počele da uživaju u blagodetima popularnosti.

Faking it

Međutim, nevolja je nastala kada je Amy postala svesna da ipak gaji romantična osećanja prema svojoj najboljoj drugarici, a Karma konačno uspela da privuče pažnju svoje simpatije Liama Bookera. I tu počinju sve dalje komplikacije.

Faking it

U novoj sezoni „Faking It“, srednju školu Hester High će novi direktor okrenuti naglavačke kako bi ispunio svoj zadatak da je dovede u red. I Amy i Karma će takođe biti u misiji sređivanja svog odnosa, posebno nakon što je Karma saznala da je Amy spavala sa njenim dečkom Liamom. Da li će njihovo prijateljstvo biti dovoljno snažno da izdrži teret prevare? Da li će Karma moći da oprosti Liamu?

Faking it

Saznajte u novim epizodama koje stižu na MTV kanal od nedelje, 13. septembra u 19:50!

Faking It 2b from MTV Adria on Vimeo.

Komentari

Selenatorka
Selenatorka
01.09.2015 22:25
Aaaaaaa konačnoo...jedva čekaaammm :D

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Faking It 2

U prvoj sezoni komične MTV serije "Faking It" najbolje drugarice Amy i Karma su bile spremne da urade sve kako bi se uklopile i postale deo popularne ekipe u srednjoj školi. Čak i da se pretvaraju da su nešto što nisu – u ljubavnoj vezi.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: