• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

MTVTV / Faking It

Faking It 2: "Karmy" se vraćaju od 1. marta
MTVTV

Faking It 2: "Karmy" se vraćaju od 1. marta

Objavljeno 24.02.2015. 14:25h
U prvoj sezoni MTV-jeve komične serije Faking It najbolje drugarice Amy i Karma su bile spremne da urade sve kako bi se uklopile i postale deo popularne ekipe u srednjoj školi. Čak i da se pretvaraju da su nešto što nisu – u ljubavnoj vezi.

'Karmy', kako su ih zajedno prozvali, su brzo pristale na ovu neočekivanu igricu i, ponesene novostečene slavom, olako su počele da uživaju u blagodetima popularnosti.

Međutim, nevolja je nastala kada je Amy postala svesna da ipak gaji romantična osećanja prema svojoj najboljoj drugarici, a Karma konačno uspela da privuče pažnju svoje simpatije Liama Bookera...

Druga sezona stiže na MTV kanal u nedelju, 1. marta u 21:30 i donosi pregršt novih, uzbudljivih preokreta! Od kada je Amy konačno skupila hrabrost i odvažila se da iskaže svoja prava osećanja Karmi, dve BFF-ice pokušavaju da shvate kako će se njihov odnos razvijati. U novim epizodama videćete da li je Karma saznala o avanturi koju su imali njen dečko Liam i Amy i kako će to uticati na 'Karmy'. Saznaćete još da li će se Liam i Karma pomiriti i prevazići probleme, čemu služe tablete koje Lauren uzima i može li Shane da bude u celibatu?

Nove epizode Faking it gledajte na MTV kanalu od nedelje, 1. marta u 21:30.

P: Nedelja, 1/3 @ 21:30

R: ponedeljak @ 21:00

R: utorak @ 22:40

R: sreda @ 21:50

R: četvrtak @ 21:00

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: