• Sada Clickbait #103
  • Sledeće 09.40H Clickbait #104
  • Kasnije 10.00H Top 10@10
  • Još kasnije 11.00H Jukebox

MTVTV / Fired By Mum and Dad

Fired By Mum & Dad Weekend
MTVTV

Fired By Mum & Dad Weekend

Objavljeno 05.03.2016. 08:15h Izvor slike: MTV promo
MTV je rešio da stane na stranu roditelja i pruži im priliku da dovedu svoje „mezimce“ u red, a kako to tačno izgleda pratićete u novoj seriji „Fired by Mum & Dad“ ovog vikenda od 12:10.

Šta raditi sa razmaženim klincima koji se ne trude da zadrže posao nego su navikli da žive na mamin i tatin račun?

MTV će obezbediti posao iz snova grupi tinejdžera, dok će ih njihovi roditelji tajno posmatrati dok rade i pratiti kako se ponašaju. Ukoliko se ispostavi da namerno „zabušavaju“ i da se drsko ponašaju prema šefovima, roditelji će im prirediti ne baš prijatno iznenađenje – oni će ih lično otpustiti, ukinuće im džeparac i sve povlastice na koje su navikli.

Upoznaćete Molly, devojku koja toliko dugo i uspešno odustaje od svega da je postala profesionalac u toj (ne)disciplini. Tu je Robyn kojoj je samo 21 godina a već je promenila 30 poslova, od čega je najkraći trajao samo šest sati.

Ni Jasmine vas neće ostaviti ravnodušnim – njen san je da ima svoju modnu marku, ali ako bi neko drugi mogao da odradi sav posao umesto nje to bi bilo savršeno... Sad je došlo vreme da ovim razmaženim klincima neko stane na put i stavi ih u „uspeti ili propasti“ situaciju.

Jer ovaj put osim otkaza, koje su već navikli da dobijaju, rizikuju da ih roditelji otpuste i ukinu im sve prihode i povlastice zbog kojih su i postali nepodnošljivi i bahati.

Hoće li se ovi tinejdžeri „dovesti u red“ ili će mama i tata morati da otpuste svoju decu i skinu ih sa svog platnog spiska - pratite u Fired By Mum & Dad Weekendu ove subote i nedelje od 12:10!

Fired by mum and dad Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Foto: MTV Promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Fired By Mum & Dad

Šta raditi sa razmaženim klincima koji se ne trude da zadrže posao nego su navikli da žive na mamin i tatin račun?

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: