• Sada Teen Mom 2 S. 7 #714
  • Sledeće 18.00H Ridiculousness #712
  • Kasnije 18.20H Ridiculosness #416
  • Još kasnije 18.40H 3 From 1

MTVTV / Fired By Mum and Dad

Fired By Mum & Dad
MTVTV

Fired By Mum & Dad

Objavljeno 02.12.2015. 11:45h Izvor slike: MTV promo
Šta raditi sa razmaženim klincima koji se ne trude da zadrže posao nego su navikli da žive na mamin i tatin račun?

MTV je rešio da stane na stranu roditelja i pruži im priliku da dovedu svoje „mezimce“ u red, a kako to tačno izgleda pratićete u novoj seriji „Fired by Mum & Dad“ od nedelje u 19:50.

MTV će obezbediti posao iz snova grupi tinejdžera, dok će ih njihovi roditelji tajno posmatrati dok rade i pratiti kako se ponašaju. Ukoliko se ispostavi da namerno „zabušavaju“ i da se drsko ponašaju prema šefovima, roditelji će im prirediti ne baš prijatno iznenađenje – oni će ih lično otpustiti, ukinuće im džeparac i sve povlastice na koje su navikli.

Upoznaćete Molly, devojku koja toliko dugo i uspešno odustaje od svega da je postala profesionalac u toj (ne)disciplini. Tu je Robyn kojoj je samo 21 godina a već je promenila 30 poslova, od čega je najkraći trajao samo šest sati.

Ni Jasmine vas neće ostaviti ravnodušnim – njen san je da ima svoju modnu marku, ali ako bi neko drugi mogao da odradi sav posao umesto nje to bi bilo savršeno... Sad je došlo vreme da ovim razmaženim klincima neko stane na put i stavi ih u „uspeti ili propasti“ situaciju.

Jer ovaj put osim otkaza, koje su već navikli da dobijaju, rizikuju da ih roditelji otpuste i ukinu im sve prihode i povlastice zbog kojih su i postali nepodnošljivi i bahati.

Hoće li se ovi tinejdžeri „dovesti u red“ ili će mama i tata morati da otpuste svoju decu i skinu ih sa svog platnog spiska - pratite u nedeljom od 19:50 ili reprizno ponedeljkom od 21:00.

Fired By Mum & Dad Sunday 19-50 from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: