• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

MTVTV / Geordie Shore

Geordie Shore 14
Geordie Shore
MTVTV

Geordie Shore 14

Objavljeno 30.03.2017. 20:00h Izvor slike: MTV Promo
Oi Oi! Džordijevci se vraćaju i to u duplo većem sastavu, što može da znači samo jedno, a to su dve stvari: više zabave, drame i totalnog haosa!

Šefica Anna je imala dovoljno vremena da osmisli nove interesantne zadatke i zaduženja za naše voljene Geordie Shore veterane - Gaza, Marnie, Sophie, Chloe, Aarona, Nathana, Mary i Scottyja T, ali šok će tek uslediti kada se ekipi pridruži čak osam novih „radnika“. Njihov cilj će biti da dokažu da su dovoljno ludi da bi ostali u kući, jer će samo jedan moći da postane deo ekipe.

Foto: MTV Promo

Abbie Holborn, Billy Philips, Chelsea Barber, Elettra Lamorghini, Eve Shannon, Sam Bentham, Sarah Goodhart i Zahida Allen su novi učesnici 14. sezona Geordie Shorea i jedva čekaju da krenu na svoju misiju kako bi dokazali da imaju ono što je potrebno da postanu autentični Džordijevci.

U 13. sezoni, Geordiji su otputovali do plavog mora i neba Mediterana gde su „overili“ najveća i najbolja parti ostrva na svetu! Pratili smo kako se profi ekipa zabavlja po ekskluzivnim letovalištima, zaljubljuje i odljubljuje – sećate se (eksplozivnog) krah ljubavi između Aarona i Marnie što ih je nateralo da napuste realiti na neko vreme...

Foto: MTV Promo

U tipično Geordie Shore stilu, čini se da ih drama prati gde god da su. U novoj sezoni Geordie Shore: New Radgie Rampage veteran i novi radnici će odmeravati snage u partijanju u rodnom Njukaslu i ekskluzivnom francuskom skijalištu Tonj, a ko će izaći kao pobednik pratite u novim epizodama od 9. aprila, nedeljom u 20:40 i reprizno sredom u 21:00 i petkom u 21:10.

P: nedelja, 09.04.  @ 20:40

R: sreda @ 21:00  i petak @ 21:10

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Stiže Geordie Shore 13!

Svi sa nestrpljenjem očekujemo novu sezonu Geordie Shore serijala još od kad se „Big Birthday Battle“ završio. Čekanju se vidi kraj jer nove epizode stižu na MTV kanal u nedelju, 20. novembra od 22:10.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: