• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / Geordie Shore

Geordie Shore 4 - žurka se nastavlja
Geordie Shore
MTVTV

Geordie Shore 4 - žurka se nastavlja

Objavljeno 19.06.2013. 17:25h
"Pali anđeli" sa severa se vraćaju na mesto gde je sve počelo, na domaći teren - ali, da li će Newcastle izdržati njih, da li će oni moći da izdrže jedni druge?

Svima omiljeni Geordiji se vraćaju uz veličanstveni prasak - nakon tri sezone velikog MTV reality show hita, u četvrtoj sezoni vas očekuje još divljeg partijanja, a "pali anđeli" sa severa se vraćaju na mesto gde je sve počelo, na domaći teren Newcastlea. Od srcolomne "hoće-neće" sage Charlotte i Gaza, do turbulentne romanse između upravo verenih Riccija i Vicky i beskonačne drame Sophie i njenog "skoro dečka" Joela, željno očekivana nova sezona neće razočarati legije hard core fanova serije Geordie Shore.

Barovi Newcastlea našli su se u velikom problemu nakon što je ekipa otišla u Mexico na snimanje "Chaos in Cancun" sezone. Gaz, Charlotte, Sophie, James, Holly, Ricci i Vicky žudeli su za povratkom u grad. U poznatom okruženju Diamond Stripa, Geordievcima su se pridružila i dva nova frajera, Dan i Scott. Oni će se boriti za svoje mesto u staroj ekipi, a to se neće dopasti baš svim veteranima... U finalu prethodne sezoni videli ste šokantnu veridbu Riccija i Vicky u Cancunu. Po povratku na rodnu grudu, u Newcastle, vreme je za proslavu – naravno, u Geordie stilu.

Hoće li Riccijeva i Vickyna romansa izdržati još šest epizoda? Hoće li Gaz napokon shvatiti da je Charlotte ona prava? Da li će se Scott i Dan uklopiti i osetiti kao ravnopravni članovi ekipe? Jedno je sigurno, 4. sezona obećava još drame, preplanulog tena, trbušnjaka, majica sa dubokim v-izrezom, mnogo seksa i još više akcije dok se veterani Geordieja budu navikavali na život u kući sa novajlijama.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Geordie Shore 3 - ludovanje na vrelim plažama Meksika

Sunce, more i sombrero... Geordie Shore napada meksičku obalu!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: