• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / Geordie Shore

Geordie Shore 9
Geordie Shore
MTVTV

Geordie Shore 9

Objavljeno 31.10.2014. 10:00h
"Pali anđeli sa Severa" još uvek nisu spremni da se odreknu svog ludog partijanja. Ali ovog puta dolazi do velikog preokreta! Na presto Geordie kraljevstva dolazi Kraljica Vicky!

Iako je Vicky i ranije bila vladajuća figura u Geordie Shore ekipi, pitala se za sve bitne odluke i upravljala kućom, ovog puta je njena titula zvanična. I biće kako ona kaže ili nikako, što znači da će ostatak ukućana morati da joj se ili pokloni ili nestane s puta. Nepotrebno je reći da se spremaju do sada neviđene razmere tenzije, izliva besa i prezira, a kako će izgledati odnosi u kući sa novom politikom upravljanja gledajte u devetoj sezoni Geordie Shore serijala koja počinje u nedelju, 5. aprila, u 22:20.

Saznaćete da li se Marnie u potpunosti oporavila od dešavanja iz prošle sezone, kako napreduje romansa između namćoraste Holly i mlađanog Kylea, a možda će i Vicky, ponesena svojom novom titulom, poželeti nešto bolje pa reši da nađe bolju priliku od Gaza, a tu je i sveže singl Charlotte koja se ne snalazi baš najbolje u tom statusu.

Drame, kao i do sada, sigurno neće nedostajati.

Kako će Geordie Shore ekipa funkcionisati dok njome vlada kraljica Vicky pratite u devetoj sezoni popularnog serijala - samo na kanalu MTV!

  • P: nedelja @ 22:20

Komentari

Laza1997
Laza1997
31.10.2014 23:51
Carevi. Glupo je sto su izbacili Sophie, ona mi je bila omiljena.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Stigla nova Geordie Shore sezona!

Geordie Shore se vraća! Nigde nije lepo kao kod kuće, i zato je Geordie Shore ekipa još jednu sezonu ostala tamo gde i pripada - u rodnom Newcastleu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: