• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

MTVTV / Geordie Shore

Geordie Shore: Big Birthday Battle
Geordie Shore
MTVTV

Geordie Shore: Big Birthday Battle

Objavljeno 19.05.2016. 18:25h Izvor slike: MTV Promo
Kada Geordijevci partijaju, to je haos u najavi. Kada se takmiče ko će napraviti veću, luđu i neumereniju rođendansku žurku, onda to zaslužuje novu sezonu Georde Shorea.

Ultimativna Geordijevska zabava povodom petog rođendana upravo počinje i svi ste pozvani!

Bivši ukćani Sophie Kasaei, James Tindale, Jay Gardner, Dan Thomas, Ricci Guarnaccio i Kyle Christie vratiće se u svoje “prirodno stanište”, vilu Geordie Shorea, kako bi sa sadašnjim ukućanima proslavili mini jubilej. Ovo neće biti obična žurka, već mega žurka koja zahteva čak šest specijala, koje na MTV kanalu možete da pratite nedeljom od 22:10.

Stari i novi stanari naći će se na misiji organizovanja najveće žurke  u Geordie stilu IKADA! Ali ako mislite da će se Geordijevci ujediniti oko jedine stvari u koju svi vole i u kojoj se slažu, varate se. Podeliće se u dva tima, predvođena Gazom i Charlotte i takmičenje počinje!

Foto: MTV Promo

Kako će Charlotte reagovati kada vidi svoju BFF-icu Sophie posle toliko vremena u kući? Da li će Jay uspeti da kontroliše ukućane i koga će od novajlija uzeti pod svoje kako bi ga načinio od njega pravog Geordijevca? Nakon što je napustio kuću uz prasak, da li će Jamesa dočekati raširenih ruku ili namrgođenog lica? I ša će Holly imati da kaže na to, imajući u vidu njenu otvorenu vezu sa Kylom koja sve više uzima maha?

Posle pet godina svima je jasno da nije lako pretpostaviti bilo šta u vezi sa najpoznatijim stanovnicima Njukasla, zato morate da pogledate novu sezonu i odgovore saznate sami.

Geordie Shore: Big Birthday Battle, od nedelje, 22. maja od  22:10, samo na MTV kanalu.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Geordie Shore 12

Od nedelje, 27. marta, startuje dvanaesta sezona serijala Geordie Shore!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: