• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 02.40H Music Non Stop
  • Kasnije 06.10H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / Geordie Shore

Stiže Geordie Shore 13!
MTVTV

Stiže Geordie Shore 13!

Objavljeno 11.11.2016. 13:40h Izvor slike: MTV Promo/Geordie Shore 13
Svi sa nestrpljenjem očekujemo novu sezonu Geordie Shore serijala još od kad se „Big Birthday Battle“ završio. Čekanju se vidi kraj jer nove epizode stižu na MTV kanal u nedelju, 20. novembra od 22:10.

Ovo će biti prva sezona bez Charlotte Crosby, ali drame neće manjkati pošto je ostatak ekipe obišao brojne party lokacije i spremio pregršt zabave koju ne smete da propustite da pogledate. Puno ludih žurki na Majorci, Kipru, Krfu i Ibici obećavaju da će vas držati prikovane kraj malih ekrana.

Od prvobitne postave ostalo je još samo dvoje veterana - Holly Hagan i Gary Beadle, a popularni Gaz je posle 13 snimljenih sezona siguran da je ovo bila ubedljivo najluđa (iako nema više Charlotte sa kojom bi se svađao, mirio i pravio haos).

Chantelle Connolly će takođe rešiti da napusti snimanje Geordie Shorea na pola sezone i to će jako uvrediti i razljutiti ostatak ekipe.

Spremite se za nedelju i nove epizode Geordie Shorea – očekuje vas dosta žurki na bazenima i plažama na ekskluzivnim party ostrvima, padova (Marnie), telefoniranje cipelom umesto telefonom (Chloe) i konstantnog muvanja (svi!).

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Geordie Shore: Big Birthday Battle

Kada Geordijevci partijaju, to je haos u najavi. Kada se takmiče ko će napraviti veću, luđu i neumereniju rođendansku žurku, onda to zaslužuje novu sezonu Georde Shorea.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: