• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / I Used to Be Fat

I Used To Be Fat 2
TV
MTVTV

I Used To Be Fat 2

Objavljeno 09.01.2012. 00:00h
Previše praznika, previše hrane, a u vagu više ne smete ni da pogledate? Ovo je serija za vas.

Pogledajte drugu sezonu dokumentarnog serijala o tinejdžerima koji očajnički pokušavaju da smršaju pre nego što krenu na fakultet... Kroz kakve unutrašnje drame, uspone i padove prolaze ovi gojazni mladi ljudi? Svako od njih će dobiti ličnog trenera i gurua za skidanje kilograma, koji će ih stručno voditi i bodriti dok prolaze kroz rigorozni fitness režim, kako bi naučili da promene navike koje su i dovele do nezdravog porasta telesne težine. Svaka epizoda će se baviti novim tinejdžerima koji su odlučili da na koledž krenu sa sasvim novim izgledom i stavom.

Upoznaćete prijatnog i duhovitog mladića po imenu Dominick, čija mama Italijanka misli da se ljubav pokazuje jedino kroz hranu. Tolika "ljubav" je učinila da Dominick potpuno izgubi samopouzdanje i da se na kraju ispiše iz srednje škole. Dalje, tu je Marci, koja se zbog zadirkivanja i grubosti svojih vršnjaka iz osnovne škole odlučila da nastavi školovanje kod kuće. Sada je ona jedna usamljena devojka koja leči svoje neraspoloženje - hranom.

Ali, na ovom napornom putu dobiće mnogo više od priželjkivanog gubitka težine – to je vreme kada će oni shvatiti ko su i kakve osobe zapravo žele da postanu. To je trenutak u kojem će uvideti da moraju da prestanu da se oslanjaju na mamu i tatu i da nauče da se se oslone na same sebe. To je dobra prilika da shvate da, ako ne preuzmu kontrolu nad sopstvenim životima sada, to se možda nikada neće ni desiti. Neko će uspeti u svojoj borbi sa kilogramima, neko na žalost neće, ali - svi će doživeti jedno važno i nezaboravno iskustvo.

I Used To Be Fatod ponedeljka do četvrtka u 14:50., reprize subotom od 09:00!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

"I Used To Be Fat" - vikend i druga sezona!

Druga sezona serije "I Used To Be Fat" počinje u ponedeljak 9. januara, dok će ovaj vikend biti posvećen prvoj sezoni.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: