• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / IMPULS

2CELLOS gosti emisije Impuls
MTVTV

2CELLOS gosti emisije Impuls

Objavljeno 23.01.2016. 10:10h Izvor slike: MTV Promo
Pred njima je velika samostalna američka turneja na kojoj će održati 42 koncerta, od kojih je većina već rasprodata.Karte za koncerte u Evropi su razgrabljene mesecima unapred, a u Japanu je 20. januar proglašen njihovim danom. Oni su Luka Šulić i Stjepan Hauser, koji zajedno čine 2CELLOS , i ove srede u 21:00 na MTV kanalu ih pogledate u emisiji Impuls .

Najpoznatiji dvojac violončelista, prošle nedelje je obeležio pet godina od postavljanja obrade pesme Michaela Jacksona „Smooth Criminal“ na YouTube kanal.

Taj spot je u roku od dve nedelje pogledalo tri miliona ljudi i momentalno ih lansirao među globalne superzvezde.

Sa novim obradama rasli su njihov ugled i reputacija, a od leta 2011. prate legendarnog Eltona Johna na njegovoj turneji.

Foto: MTV Promo

U poteklih pet godina, momci iz 2CELLOS su održali više od 1000 koncerata, videlo ih je preko 10 miliona posetitelja, iza sebe su ostavili 3 milionana kilometara kako bi se poklonili pred publikom u 40 zemalja!

Više od 1000 dana proveli su na turneji, a proteklog je vikenda njihova službena facebook stranica izbrojala više od milion lajkova što na ovim područjima nije pošlo za rukom ni najvećim regionalnim estradnim zvezdama. Uz to,  2CELLOS može da se pohvali da je njihov YouTube kanal takođe najgledaniji od svih u regiji, s više od 1.364.000 pretplatnika i as više od 253 miliona pregleda njihovih video materijala.

Foto: MTV Promo

Uz gust raspored na turneji, 2CELLOS rade i na novom albumu. Šta novo spremaju, šta bi iz dosadašnje karijere promenili, kako izgleda svakodnevnica na turnejama i da li i kako to utiče na zdravlje, saznaćete u veoma duhovitom intervjuu koji su Luka i Stjepan dali za emisiju Impuls, koju moćete da pogledate u sredu u 21:00 na MTV kanalu.

IMPULS NA MTV KANALU

Premijera: sredom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Nermin Puškar gost emisije IMPULS

Bosanskohercegovački muzičar Nermin Puškar, poznatiji kao Puško, poslednjih osam godina živi i radi u Sloveniji. Frontmen nekada popularne grupe „Knock Out“ letos je sa producentom Mahirom Sarihodžićem snimio dva nova singla, čime je otvorio novo poglavlje za ploču. Ekipa emisije Impuls se sastala sa Nerminom u Ljubljani i snimila zanimljiv intervju, koji možete da pogledate u sredu u 21 čas na MTV kanalu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: