• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / IMPULS

Bend Siddharta gost emisije IMPULS
MTVTV

Bend Siddharta gost emisije IMPULS

Objavljeno 11.01.2016. 14:25h Izvor slike: MTV
Emisija Impuls posetila je Ljubljanu kako bi ugostila Janija Hacea i Primoža Benka, članove jednog od najvećih regionalnih sastava - slovenačke Siddharte.

O čemu su Naida i njeni gosti razgovarali pogledajte u novom izdanju Impulsa u sredu od 21:00 na MTV kanalu.

U Steklenoj dvorani Gospodarskega razstavišča, dok je bend pravio pauzu od probe veče pre velikog koncerta povodom obeležavanja 20 godina karijere i novog albuma „Ultra“, rok velikani su se osvrnuli na svoju bogatu istoriju, ali i otkrili kakvi su im planovi za budućnost.

Poznato je da je bend dobio naziv po romanu „Siddhartha“ Hermana Hessea. Tada nisu znali da će ime koje su odabrali zapravo i odrediti njihov put i da će značanje tog romana postati njihov moto. Iako iza sebe imaju 20 godina postojanja na sceni, osam studijskih albuma i legendarne koncerte, bend za sebe kaže da su još uvek na putu ka cilju i da je putovanje ono u čemu uživaju.

Siddharta

Zašto još uvek veruju u izdavanje celovitog albuma i se po njemu pamti neki bend, a ne po pojedinačnim sinlovima? Otkriće i da li planiraju da ponove saradnju sa slovenačkim simfonijskim orkestrom, kako je došlo do saradnje sa Damirom Urbanom i DJ Umekom, a saznaćete i zašto se pronalaze i knjizi „Mali princ“.

IMPULS NA MTV KANALU

Premijera: sredom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Najbolje od Impulsa u 2015. godini, 2. deo

U prvom izdanju emisije Impuls u novoj 2016. godini još jednom ćemo se osvrnuti na razgovore koja je Naida vodila sa brojnim gostima sa kojima se se sastala u svim većim gradovima regiona, a i šire.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: