• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

MTVTV / IMPULS

Branislav Trifunović gost emisije Impuls
MTVTV

Branislav Trifunović gost emisije Impuls

Objavljeno 26.10.2015. 13:05h Izvor slike: MTV Promo
Zašto je predstava „Beton mahala“ zabranjena u Novom Pazaru, kako je bilo odrastati u glumačkoj porodici Trifunović a potom studirati glumu u Novom Sadu, zašto glumci u Srbiji sve češće postaju producenti i kakav će biti film o Piksiju na kome radi s Milošem Pušićem, saznaćete u sredu od 21h na MTV-u od Branislava Trifunovića, gosta emisije Impuls.

Glumac, producent i reditelj Branislav Trifunović, u prijateljskom razgovor s Naidom a pred izvođenje predstave „Beton Mahala“ u Božidarcu, otkrio je zanimljive detalje svog odrastanja, studiranja i trodecenijskog bavljenja glumom u Srbiji, i regionu.

Kako i zašto je „Beton Mahala“ zabranjena u Novom Pazaru, i time dobila etiketu „kontroverzne predstave“, koje su prednosti studiranja daleko od doma na Akademiji u Novom Sadu, kako se od glumca postaje producent i reditelj ali i zbog čega je film „Odumiranje“ tako poučan, samo su neki od odgovora koje je Trifunović dao Naidi u novom izdanju Impulsa.

Popularni Bane Trifunović, najavio je novi projekat o Draganu Stojkoviću Piksiju, koji priča priču o ovom, prema njegovom mišljenju, „najboljem fudbaleru svih vremena“. Tome kako je bilo igrati u jednom klubu, a potom otići iz zemlje kada je i sama počela da nestaje, postati zvezda u velikom Japanu i dobiti orden od japanskog cara.

Zašto on nije odlučio da ne ode iz zemlje i zašto je želeo da napravi “omaž ljudima sa sela“, i zašto se u životu vodi motom "Kada znaš da si u pravu, kada pričaš stvar koja je ljudska - ne odustaješ" saznaćete u ovonedeljnom izdanju Impulsa, emisije u zajedničkoj saradnji N1 i MTV Adria.

IMPULS NA MTV KANALU:

Premijera: sredom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Gost novog izdanja emisije #IMPULS kod Naida Kundurović je glumac Branislav Trifunović koji će otkriti da li mu je draža režija ili produkcija ili ipak gluma... U sredu u 21h budite uz #MTV kanala a do tada, gledamo tizer -->>

Posted by MTV Serbia on Saturday, 24 October 2015

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Kristina Kovač gošća emisije Impuls

Kristina Kovač, kompozitorka, tekstopisac, pevačica i producentkinja, a od nedavno i spisateljica, ovonedeljni je gost emisjie Impuls.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: