• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

MTVTV / IMPULS

DJ Phat Phillie gost emisije Impuls
MTVTV

DJ Phat Phillie gost emisije Impuls

Objavljeno 06.07.2015. 11:25h Izvor slike: MTV Promo
Ekipa Impulsa ove nedelje bila je u Zagrebu kako bi, u susret Fresh Island Festivalu , napravila intervju s Phat Phillijem, sinonimom za hip-hop u Hrvatskoj.

U sredu 8. jula od 21:30 na MTV kanalu, Phat Phillie otkriće kako je počeo da se bavi hip-hopom, šta je poneo iz Amerike kada je prvi put otišao 1991. a šta iz Londona u koji se preselio 1996. godine.

Zašto je sav novac koji bi sakupio trošio na avionske karte do Amerike, ploče i muziku. I sa kim je sve radio intervjue za svoj hip-hop magazin.

"Svaka banda ima svoj pozdrav..." "DJ Phat Phillie" je gost novog izdanja #IMPULS-a! Do emisije u sredu od 21:30 pogledajte u tizeru kako su zabavili on i voditeljka Naida Kundurović -->>

Posted by MTV Serbia on Saturday, 4 July 2015

Phat Phillie je, zajedno sa trojicom kolega, osnivač regionalno najpoznatijeg hip-hop događaja – Fresh Island Festivala, koji će se ove godine četvrti put održati na ostrvu Pagu.

Čovek koji se 22 godine profesionalno bavi hip-hopom otkrio je za MTV kako je sve počelo – kako je mali Filip, koji potiče iz klasično obrazovane muzičke porodice, prvo svirao violinu koja je vremenom postala izlepljena nalepnicama hip-hop idola – Public Enemy, House Of Pain... I koji je to trenutak kada je ljubav prema hip-hopu prevladala.

"DJ Phat Phillie" ima nešto da vam poruči, a odnosi se na današnji program #MTV-ja... Proverite šta kaže u novom tizeru, a u sredu od 21:30 pogledajte novi #IMPULS gde je sa njim razgovarala Naida Kundurović -->>

Posted by MTV Serbia on Sunday, 5 July 2015

Phat Phillie nedavno je bio domaćin Snoop Doggu na Pagu, gde je ovaj snimao spot, a ove godine, još jedna ekipa poznatih repera snimiće spot za pesmu „Beautiful life“, na istom ostrvu - Statik Selektah, Joey Bada$$ i Action Bronson.

I to nije sve, ukoliko pogledate Impuls, saznaćete koja su Philliejeva sitna zadovoljstva – šta voli da kuva, s kojom pastom pere zube i odakle nabavlja jaja...

Premijera: sredom u 21:30

Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Glumac Aleksandar Radojičić gost emisije Impuls

Aleksandar Radojičić, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Montevideo, Bog te video" i "Bićemo prvaci sveta", nakon predstavljanja u voditeljskoj ulozi u emisiji "X Factor Adria" predstavio se i regionalnoj publici MTV-a u Impulsu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: