• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

MTVTV / IMPULS

Hristina Popović gost emisije Impuls
MTVTV

Hristina Popović gost emisije Impuls

Objavljeno 08.12.2015. 09:05h Izvor slike: MTV Promo
Jesenji dan u Beogradu ekipa emisije „Impuls“ je provela na jednoj pijaci u prijatnom razgovoru sa glumicom Hristinom Popović .

Izbor ovakve lokacije ni malo ne treba da čudi jer je Hristina veliki ljubitelj pijaca, i kako sama kaže, svaki put kada tu kroči nestane svaka loša misao zbog vreve, boja i  mirisa koji tamo vladaju.

A kako je ceo život na raznim režimima ishrane, trenutno jede samo sirovu hranu, tako su tezge sa voćem i povrćem jedina mesta koje redovno posećuje.

Talentovana glumica je, osim po zapaženim pozorišnim i filmskim ulogama, poznata i po svom avanturističkom duhu i zaljubljenosti u ekstremne sportove.

Tako je, posle ronjenja i skakanja padobranom, počela da se bavi i planinarenjem. I dok Hristina obilazi okolne planine, brine o detetu i nastupa u brojnim beogradskim pozorištima, uspeva da pronađe vremena i da se posveti zahtevnim pripremama za nove uloge.

Nedavno je počelo snimanje romantične komedije „Jesen samuraja“ sa Petrom Strugarom u glavnoj ulozi, pod rediteljskom palicom Danila Bećkovića. Kako je Hristina u šali otkrila, polovina postave glumaca je za potrebe ovog filma smršala ukupno oko 150 kilograma.

Odakle crpi snagu da bude „žena samuraj“ u svakodnevnom životu, šta je čini srećnom, da li ima dovoljno ljubavi u životu, kako gleda na tematiku filma „Parada“ četiri godine nakon premijere, da li se promenio način razmišljanja ljudi prema gej populaciji, zašto je važno napraviti film koji komunicira sa publikom, a ne nužno samo umetnički ili festivalski film, saznaćete u zanimljivom razgovoru za emisiju Impuls.

Novi #IMPULS čeka vas u sredu, u 21h na #MTV kanalu! Naida Kundurović srela se sa poznatom glumicom Hristinom Popović na pijaci, gde su u više nego opuštenoj atmosferi razgovarale o brojnim temama!Međutim, ono što nećete videti tom prilikom nalazi se u ovom ekskluzivnom klipu.Ne zaboravite da sredu veče provedete uz vaš MTV...

Posted by MTV Serbia on Monday, 7 December 2015

IMPULS

Premijera: sredom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

IMPULS na izložbi EXPO 2015 u Milanu

Od 1851. godine se u svetu održava Expo izložba, najveći svetski sajam.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: