• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

MTVTV / IMPULS

Impuls na dodeli 2015 MTV EMA u Milanu
MTVTV

Impuls na dodeli 2015 MTV EMA u Milanu

Objavljeno 13.11.2015. 18:00h Izvor slike: MTV Promo
Impuls ove nedelje predstavlja doživljaje iz Milana, sa najvećeg muzičkog događaja u Evropi - MTV EMA.

Kako je sve izgledalo, koje zvezde su bile viđene a koje skrivene u Milanu i šta građani prestonice mode misle o tome što se drugi put ovakav događaj odigrava u njihovom gradu, saznaćete ukoliko pogledate IMPULS u sredu, tačno u 21 čas.

"Lepo je ugostiti MTV u Milanu. Imamo mnogo besplatnih koncerata i to je sjajno", kaže za IMPULS uzbuđeno jedna tinejdžerka iz Milana.

Naida je razgovarala i sa dva para koji su osvojili besplatne ulaznice za ovu prestižnu manifestaciju. Jedan je iz Srbije, dok je drugi putovao 36 sati, čak sa Novog Zelanda kako bi prisustvovao spektaklu koji je usledio.

U kadru IMPULS-a bio je i najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je dodelio nagradu za najbolji hip-hop, sa svojom lepšom polovinom Jelenom.

Impuls na MTV EMA u Milanu u sredu, 18. novembra u 21 sat.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Marčelo gost emisije IMPULS

Ove srede vas emisija Impuls vodi u Milano, italijanski grad koji je pre dve nedelje bio muzički centar sveta i domaćin MTV EMA dodele nagrada. Pored vrhunskih izvođača, vatrenih fanova i Novaka Đokovića, jedan od gostiju ove ceremonije bio je i Marko Šelić Marčelo.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: