• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

MTVTV / IMPULS

Impuls specijal sa EXPO 2015 izložbe u Milanu
Impuls
MTVTV

Impuls specijal sa EXPO 2015 izložbe u Milanu

Objavljeno 23.11.2015. 13:40h Izvor slike: MTV
Futuristički pavioljoni, arhitektonska remek dela, spektakularne pedstave, inovacije, tehnologija, tradicija i mnogo više, sadržani su u najznačajnijoj svetskoj izložbi ove decenije – Expo 2015 .

Ekipa emisije Impuls posetila je Expo izložbu, koja se ove godine od 1. maja pa do 31. oktobra održavala u Milanu, Italija. Na sajmu se predstavilo 145 zemalja na više od milion kvadratnih metara, a pretpostvalja se da je izložbu posetilo najmanje 20 miliona ljudi. 

Glavna tema ovogodišnjeg sajma bila je „Nahraniti planetu, energija za život“, pa su brojni vrhunski arhitekti imali ovo na umu dok su stvarali svoja velelepna i spektakulrana zdanja.

MTV Impuls Expo

Paviljon Ujedinjenih Arapskih Emirata proglašen je za jedan od najboljih od strane stručnog žiria, a gužve pred ulazom i redovi od skoro tri sata čekanja svedoče koliko je i za posetioce bilo vredno da zavire u paviljon zemlje koja dočekuje narednu izložbu Expo 2020. godine. Upravo je to bio razlog da predstavnica sa UAE štanda za kamere Impulsa ispriča šta to čini njihovu zgradu superiornom, a takođe su predstavili futuristički koncept supermarketa budućnosti koji je u potpunosti digitalizovan.

MTV Impuls Expo

Osnovna tema ruske izložbe bila je pitanje sigurnosti hrane, a njihov paviljon se prostirao na čak 3.200 kvadratnih metara. Izrađen od drveta i stakla sa strukturom prednjeg dela koji podseća na skijašku skakonicu, predstavljao je kombinaciju ranijih paviljona iz perioda SSSR-a, pa bi tako svako na prvi pogled znao da pripada upravo Rusiji. Čak 300 ljudi radi na ovom paviljonu tokom trajanju Expo sajma, a njegova izrada je počela u oktobru 2014. godine. Za vreme trajanja izložbe ruski štand je posetilo četiri miliona ljudi, uključujući i ekipu emisije Impuls.

MTV Impuls Expo

Kako izgleda najveća svetska izložba, šta kriju paviljoni zemlaja koji su ove godine izlagali svoje radove na temu hrane i energije, saznaćete u novom izdanju emisije Impuls, u sredu od 21 čas na MTV kanalu.

Tu su još i MTV vesti i pregled stanja na listi Domaćica.

IMPULS

Premijera: sredom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Impuls na dodeli 2015 MTV EMA u Milanu

Impuls ove nedelje predstavlja doživljaje iz Milana, sa najvećeg muzičkog događaja u Evropi - MTV EMA.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: