• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

MTVTV / IMPULS

Ivana Kindl gošća emisije Impuls
Impuls
MTVTV

Ivana Kindl gošća emisije Impuls

Objavljeno 24.07.2015. 19:05h Izvor slike: Impuls
Ivana Kindl važi za jednu od najkvalitetnijih pevačica u našem regionu. O njoj ne čitate na stranicama tabloida i ne viđate njene selfije na društvenim mrežama, jer se Ivana svesno odlučila da ne bude deo takve estrade.

Kako sama kaže marginalizovala se kako bi bila deo scene koja se bavi samo muzikom jer tu ima mnogo manje ružnih stvari. Iako tako njene pesme sporije dolaze do ljudi ona zna da je to pravi put.

Ivani se na snimanju Impulsa pridružio miš Dragec koji je maskota „Glazbene kuće“ gde inače održava probe sa bendom. Miš Dragec ne bi mogao da bude njen kućni ljubimac jer već ima dva mačora kod kuće, a svom crnom mačku Woodyju je posvetila istoimenu pesmu.

ivana kindl

A kako je sve počelo za Ivanu? Pevačica koja danas inspiriše mnoge mlade pevače je pre 20 godina pevajući pesme Mariah Carey otkrila raspon svog glasa i tako je, kako kaže, otkrila i samu sebe. Iako je znala da je dobra, iznenadila se koliko je zapravo dobra. Otkriveni talenat joj je pomogao sa samopouzdanjem i danas ne bi mogla da bude ništa drugo osim pevačice jer je ona u suštini umetnička, hiper senzitivna duša. I takvi joj saradnici najviše odgovaraju. Upravo zato i najviše priželjkuje saradnju sa Goranom Bareom, frontmenom kultnih Majki, jer, kako kaže, može da oseti njegovu bol i njegov bluz koji ovaj umetnik majstorski pretače u tekstove.

ivana kindl

O pesmi „Ljubav“ i spotu sa zaljubljenim parom Lanom i Androm i polju makova, o učešću u skrivenoj kameri, impulsivnosti, koncertima u regionu i mnogim drugim temamam čućete u novom izdanju Impulsa na MTV kanalu u sredu u 21:30.

Gledaocima Impulsa Ivana je poručila: „Čovek ne sme izgubiti dete u sebi jer onda gubi duh. Nemojte dopiustiti da vam neko guši i gazi to dete u vama“.

Zato budite Impulsivni i gledajte Impuls na MTV kanalu!

Premijera: sredom u 21:30

Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Bend Pavel gost emisije Impuls

Ekipa emisije Impuls uputila se u Zagreb kako bi se satala sa Aljošom Šerićem, frontmenom i idejnim tvorcem sastava Pavel.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: