• Sada Just Tattoo Of Us #107
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Alternative Nation

MTVTV / IMPULS

Kristina Kovač gošća emisije Impuls
Impuls
MTVTV

Kristina Kovač gošća emisije Impuls

Objavljeno 19.10.2015. 16:30h Izvor slike: MTV Promo
Kristina Kovač , kompozitorka, tekstopisac, pevačica i producentkinja, a od nedavno i spisateljica, ovonedeljni je gost emisjie Impuls .

Ove srede od 21:00 na MTV kanalu pogledajte šta je Kristina imala da kaže o svojoj prvoj knjizi „Drvo života“, koja je po mišljenju kritike „najhrabriji ljubavni roman u poslednjih nekoliko godina“. Šta ju je inspirisalo da napiše priču kroz koju provejava „sveto trojstvo ljubavi“, odnosno spoj tri najveće ljubavi koje postoje u životu žene –prema majci, muškarcu i ljubav prema detetu. Ipak, iako mnogi hvale njen roman, Kristina ne planira da gradi karijeru kao pisac.

Ono po čemu je ona bila i ostala poznata je njen muzički rad - kroz grupu K2 koju je formirala ’90-ih godina sa sestrom Aleksandom i kroz solo karijeru. Prisetila se početka kada se sa 17 godina upustila se u jednu od najvećih životnih avantura i sa sestrom Aleksandrom otputovala u London na edukaciju.

Tada je takav poduhvat bio izuzetan uspeh koji im se višestruko isplatio jer su se naučile disciplini, saradnji sa producentima a svakako je uticalo na njihov jedinstven stil koji ih je od starta izdvojio od oStalih izvođača na sceni.

Kristina je nedavno odigrala važnu ulogu u u muzičkom takmičenju X Factor Adria u kojem je bila jedan od sudija. Celo to iskustvo joj je značilo jer je imala priliku da radi sa mladim i talentovanim ljudima, a i mlađa publika je rešila da je upozna upravo zbog njene iskrenosti i karaktera.

Ipak, kako priznaje, ne bi volela da bude deo drugih formi rijaliti programa, jer voli da uživa u komforu, a da bi ponovo bila sudija nekog pevačkog takmičenja morala bi da dobije garancije da će pobednici zaista dobiti ono što im je obećano.

Kristina je takođe pričala o svojim daljim planovima na muzičkom polju, o prvom srpskom boy bendu „Peti element“, uživanju u radu sa mladim talentima, novoj pesmi koju je napisala za Marka Balabanovića i opštem stanju na pop sceni.

Pogledajte šta je sve imala da kaže u sredu od 21:00 u Impulsu na MTV televiziji!

IMPULS NA MTV KANALU

Premijera: sredom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Kako Kristina Kovac gleda na svoju muzičku karijeru? Šta misli o pojavljivanju na naslovnim stranama? Saznajte odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja, koja je ovoj svestranoj umetnici postavljala Naida Kundurović u novom #IMPULS-u!Sreda, 21h, vaš omiljeni #MTV kanal - ne propustite!

Posted by MTV Serbia on Sunday, 18 October 2015

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Amel Ćurić gost emisije Impuls

Sunčano Sarajevo još jednom je ugostilo ekipu emisije Impuls koja se susrela sa uvek vedrim i nasmejanim Amelom Ćurićem.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: